Kreatív partyötletek, ha szilveszteri bulit szervezel

Kreatív partyötletek, ha szilveszteri bulit szervezel

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Kreatív partyötletek, ha szilveszteri bulit szervezel

Házibulit adsz szilveszterkor? Gondoskodj róla, hogy legyen mivel szórakoztatnod a vendégeidet! Az alábbi ötletek segíthetnek, hogy ez az évzáró esemény igazán emlékezetes legyen!

Fogadalmi kártyák

Szilveszterkor szokás különféle dolgokat megfogadni, de ezek a pezsgőbuborékokkal gyorsan ki is pukkadnak, és sokra másnap esetleg nem emlékszünk már.

Készíthetsz azonban ilyen jópofa fogadalmi kártyákat, amiket bianconak is meghagyhatsz, de akár ötleteket is írhatsz rájuk, például „Jövőre több időt töltek …-val” vagy „Minden héten legalább egyszer…” „Sokkal ritkábban fogok…

A kártyákat a vendégeid kitölthetik az éjszaka folyamán, és elvihetik magukkal emlékbe.

Emlékezetes fotókhoz

A lakás dekorálásához úgyis használni fogsz néhány léggömböt, úgyhogy miért ne szánnál néhányat arra, hogy ezek segítségével számoljátok vissza az időt éjfélig?

Ha mindegyik lufira felírjátok az órákat, majd ezek alatt a megfelelő időpontban készítetek egy fotót, mielőtt kipukkasztjátok őket, akkor később vicces sorozatot készíthettek abból, hogyan hágott óráról órára a tetőfokára a hangulat.

Konfettieső

És ha már lufik: fogj egy nagyobb léggömböt, és tölts bele jó sok konfettit!

Ezt a legegyszerűbben úgy teheted meg, ha a lufi száján ledugsz egy tölcsért, és abba öntöd bele a színes papírt.

Ez után fújd fel a lufit, vigyázva, hogy nehogy véletlenül kiszívj belőle egy kis levegőt, mert úgy könnyen lenyelhetsz néhány konfettidarabot!

Az elkészült dekorációt függeszd a plafonra, éjfélkor pedig egyszerűen pukkaszd csak ki, és táncoljatok tovább a konfettiesőben!

Kreatívan a dekorációval!

Használd kreatívan a dekorációt, legyen szó lufikról, vagy éppen karácsonyi fényekről!

Érthető, ha mindenhová szeretnél egy kis bulihangulatot csempészni, de jelölj ki egy helyet, ahová az erőidet csoportosítod, és hozz létre egy olyan sarkot vagy falfelületet, ahol szuper fotókat lehet lőni a buliról, az ötletes háttér előtt.

Ha szeretnéd, saját hashtaget is kitalálhatsz, például #zitabulija2017, így később könnyű lesz levadászni a partyfotókat az Instáról.

Emlékezzetek!

Ha nehezebben indul be a buli, vagy esetleg sok olyan embert hívtál, akik nem ismerik egymást, akkor ezzel a kedves ötlettel elindíthatod a beszélgetést.

Kis kártyákra írj különböző eseményeket, például „amikor a legnagyobbat nevettem az évben”, „a legfontosabb ember, akit idén megismertem”, vagy „az év legnagyobb meglepetése”.

Garantáltan jól esik majd felidézni ezeket a kellemes emlékeket, és biztos, hogy a hangulat is könnyebben oldódik majd.

.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást