A korunkhoz illő divatos öltözködés

A korunkhoz illő divatos öltözködés

Címlap / Stílus / Divat / A korunkhoz illő divatos öltözködés

Biztosan mindenki gondolt már erre a tükör előtt állva: vajon úgy öltözöm, mint az anyám?

Vajon magamhoz képest a legjobban nézek ki? Lehet egy kicsit könnyelműen nézek ki, túl sokat mutatok magamból. Lehet, hogy öregít az öltözékem, mert túl sokat takar…..egy picit talán lehetnék merészebb…illik hozzám vajon ez a szín? …a divat által megszabott határok nem teszik egyértelművé, hogy kinek mit kellene viselnie.Vajon úgy nézek ki, mintha a lányom ruháit vettem volna fel? Vajon koromhoz illően öltözöm? Vajon magamhoz képest a legjobban nézek ki? Lehet egy kicsit könnyelműen nézek ki, túl sokat mutatok magamból. Lehet, hogy öregít az öltözékem, mert túl sokat takar…..egy picit talán lehetnék merészebb…illik hozzám vajon ez a szín? …a divat által megszabott határok nem teszik egyértelművé, hogy kinek mit kellene viselnie.

Először is: a stílust az önbizalom határozza meg. Ha 50 éves vagy és fel mersz venni egy miniszoknyát, annál dögösebb vagy (de készülj fel a felvont szemöldökökre, ha esetleg nem jól válogattad meg ruháid).

Ha szeretnéd inkább biztonságban érezni magad, de azért mégis divatosan öltözni, a divatvilág számtalan öltözködési lehetőséget nyújt számodra, kortól  függetlenül. Mindig megtalálhatod a saját korodnak és egyéniségednek megfelelő öltözéket, a fiatalos „bármi elmegy” ruházattól, a 40-es éveidhez való elegáns szabású viseleteken át az idősebb korhoz illő luxus anyagokig.

Mit kell figyelembe venni, amikor szeretnél korodhoz illően felöltözni:

20-asok: A húszas éveidben bármi elmegy. Olyan ruhákat vehetsz fel, amiket viselhetsz kortól függetlenül. Már csak a személyiségedet kell megmutatnod ruházatodban, legyen az magas sarok és rövid szoknya, színes öltözékek vagy bármi, amit magadénak érzel.

30-asok: Összeszedettebb, komolyabb megjelenés ajánlott, de azért nem kell rögtön apácának öltözni. Kísérletezni kell a divatos cuccok és a visszafogottság közötti átmenetekkel.

40-esek: Szekrényedben lassan a klasszikus formák és színek kezdenek eluralkodni, de minden egyes ruhadarabnak meglesz saját személyisége. Gondolkozz az érdekes díszekben, ékszerekben, nőies formákban, gazdag színekben és változatos mintákban.

50-esek:
Rafinált, ízléses ruhák, finom muszlinok elegáns visszafogottság. A szabás és a ruhák párosítása a kulcs, egyszerű, tiszta darabok egy egyszerű színskálán.

60-asok: Az elegancia a lényeg, így a klasszikus, örökzöld ruhadarabok dívnak szekrényedben. Gyapjúszövet kosztümök, nadrágok és hosszú kabátok uralják divatvilágod. Kontrasztos színárnyalatok -a fekete, fehér, piros a legelegánsabbak.

70+: A méltóságteljes, előkelő megjelenés a legfontosabbak, ezt pedig egy kis luxussal tudjuk elérni. A legjobb minőségű luxusanyagokba, a legrafináltabban kiszabott ruhákba kell öltöznünk.

VIDEO Így készülnek a kopásálló vörös ajkak karácsonyra

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!