3 könnyfakasztó kisfilm a női testvériségről és a női közösség erejéről

3 könnyfakasztó kisfilm a női testvériségről és a női közösség erejéről

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 3 könnyfakasztó kisfilm a női testvériségről és a női közösség erejéről

A nemzetközi nőnap alkalmából a Pandora egy online filmsorozaton keresztül mutatja meg a női közösség erejét, sokoldalúságát és azt, ahogy a nők életszakaszain átívelően növekszik és fejlődik. (X)

A videósorozat nők 3 csoportját követi, feltárva közös erejüket. A női egyenjogúságra fókuszáló filmek rendezőjeként ismertté vált Irene Baqué a Pandorával közösen azon dolgozott, hogy megragadják a női testvériség igaz történeteit, olyan karaktereket bemutatva, akik erősek, kitartóak és magabiztosak.

A női közösségek és erő ünneplésére globális online mozgalmat hozunk létre, aminek keretében megkérjük állandó influencer partnereinket is, hogy meséljék el, nekik mit jelent a női testvériség, osszák meg történeteiket a #VoicesofPandora hashtag alatt, és bíztassák követőiket is a csatlakozásra. 

Lélekbúvárok

A walesi Pembrokeshire durva szikláinak közelében élő nők körülbelül 15 fős csoportja rendszeresen találkozik, hogy együtt “vad úszásra” induljanak. Különböző koruk és hátterük ellenére összegyűlnek nemcsak azért, hogy élvezzék a felfrissítő hideg vízi fürdőzést, hanem azért is, hogy támogassák egymást az életükben eléjük gördülő akadályok leküzdésében, megmutatva a nők közösségének erejét. Sian Richardson, a Bluetits alapítója így mesél róla:

“Az úszásról szól, de mégis többről: barátságról és támogatásról.” Mielőtt megélte ezt a közösségi élményt, úgy érzi “Sosem fogtam fel, mekkora erő lehet a nők egy csoportjában.”

Kreol keverés

DJ-k és kreatív egyéniségek egy csoportja ünnepli karibi örökségük hangját. Közös szenvedélyük hajtja őket saját identitásuk felfedezésére lemezeken és
a zenén keresztül, ez egyesítette őket egy közös, saját térben, ahol szabadon felfedezhetnek és tanulhatnak. A Creole Cuts tagja, Rabia Saud szerint: “Az identitásunk része, hogy kevert rasszúként élünk Angliában, az ehhez kapcsolódó kihívások

és tapasztalatok.” Így folytatja: “A tömegnek határozott ereje van. Ha mi összegyűlünk,
az egy biztonságos hely.”

Négy generáció

Chaneen két kislány, Jasmine és Ocean édesanyja. Nem tervezte a terhességét, a helyzetből adódóan beszél az anyaság nehézségeiről és a győzelmekről, megosztva másokkal az egyedülálló anyák realisztikus és nyers valóságát a közösségi oldalain keresztül. Chaneen anyja és nagyanyja támogatja őt, utat mutatva neki életének ebben az új szakaszában.

A feltétel nélküli szeretet és támogatás járja át ezt az összetartó családot, összeköti őket az anyaság élménye. Chaneen Salako így kommentálja:
“A legbölcsebb tanács, amit valaha kaptam anyukámtól és nagymamámtól az, hogy csak bízzak magamnban és higgyem el, hogy meg tudom csinálni.”

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!