10 klassz pénztárcabarát öltözék a neten

10 klassz pénztárcabarát öltözék a neten

Címlap / Stílus / Divat / 10 klassz pénztárcabarát öltözék a neten

Miért ne csaphatnánk egy virtuális shoppingolást? Kiválogattuk nektek a BonPrix legtutibb téli ruháit. Tarts velünk!

Meleg mellény

Ez a bordásan kötött mellény jó társ lehet a hideg téli napokon, ingre, hosszú ujjú polóra vedd, szűk farmerrel. Nagy fagombokkal van díszitve, ezért bátran hordj hozzá fa-stílusú kiegészítőket.
Ár: 5.599 Ft.
Webáruház: BonPrix.hu

Kötött ruha

A kasmírmintás ruha kötött garbónyakkal és az ujjai végén kötött szegéllyel igazán különleges az alján levő kis fodorral. Télen is a legegyszerűbb dolog, ha ruhába bújunk, ráadásul igazán nőies viselet.
Hordható vastag harisnyával és magassarkú csizmával.
Ár: 4.999 Ft.
Webáruház: BonPrix.hu

Hosszú kötött kabátka

Különlegessége hosszában és mély V-nyakkivágásában rejlik. Elől rávarrott zsebekkel, az ujjaknál és az alján bordázott szegéllyel rendelkezik. Sötét harisnyával és magassarkú csizmával jól mutat.
Ár: 3.999 Ft.

Denevérujjak

Ez a pulóver bő denevérujjakkal különleges darab úgy színében, mint szabásában. Félhosszú ujjakkal rendelkezik, derékban és ujjainál húzott szegélye van. Hordj hozzá hosszú láncot, mely hosszítja az alakod.
Ár: 5.099 Ft.
Webáruház: BonPrix.hu

Katona stílusú blézer

Az idei tél divatjában is fénykorát éli a military stlus. Ezért is aktuális viselet ez a  katona stílusú zakó arany gombokkal, elöl díszítő varrásokkal.
Ár: 7.999 Ft.
Webáruház: BonPrix.hu

Bundázott kabát

Hamár a military tílusnál tartunk, lássunk egy igazán belebújós bundás téli kabátot: kívül műbőr, belül műszőr bélése van, elől két rávarrott zseb, díszítő steppelt varrások találhatók a kézelőn és a csípőn, dupla soros fémgombokkal záródik.
V-nyakának és hosszú szabásának köszönhetően nyújtja az alakot, a legjobban magassarkú csizmával mutat.
Ár: 16.399 Ft.
Webáruház: BonPrix.hu

Testhezálló kötött ruha

Ez a szexi, hosszúujjú ruhának alakot kiemelő fazonja van, mely minden alkalomra hordhatóvá teszi. Enyhén ráncolt garbónyakkal és rafinált csepp alakú kivágással  rendelkezik az elején. Lefelé enyhén bővülő szabásvonala van.

Ár: 2.699 Ft.
Webáruház: BonPrix.hu

Nőies kötött ruha

Különlegessége a szív alakú nyakkivágásban és állógallérban rejlik. Az elején és körben a kivágásnál nagyon szép gyöngyökkel díszített virágmintával rendelkezik.

Ár: 7.099 Ft.
Webáruház: BonPrix.hu

Lágy esésű poló

Fekete és ekrü színben kapható lágy esésű erősen bővülő ujjú poló, magas nyakkal, kellemes anyagból ( összetétele 95% pamut és 5% elasztán).
Hordható nadrággal vagy szoknyával, mellénnyel még sikkesebb.
Ár: 1.999 Ft.
Webáruház: BonPrix.hu

Alakhosszító mellény

Két gombbal zárható, elején hosszabbra hagyott, aszimmetrikus szabásvonalú mellény mély V-kivágással és hagyományos hajtókás gallérral. Két zsebfedős díszzsebbel az elején és állítható, fémcsattal kidolgozott pánttal a hátoldalán.
Hord ing fölé, nadrággal és magassarkú cipővel.

Ár: 3.999 Ft.
Webáruház: BonPrix.hu

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást