Ha ezt kipróbálod, ma már biztosan nem dolgozol – Te megtalálod Waldót?

Ha ezt kipróbálod, ma már biztosan nem dolgozol – Te megtalálod Waldót?

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Ha ezt kipróbálod, ma már biztosan nem dolgozol – Te megtalálod Waldót?

Lett volna ma valami fontos feladatod? Engedd el nyugodtan a gondolatot, mert miután megnézed ezt a videót, valószínűleg Waldo keresésével fogod tölteni a mai napot. Törődj bele.

Ki az a Waldo?

Waldo elsősorban a tengerentúlon ismert és népszerű karakter, aki gyerekeknek szóló könyvekben rejtőzik. A magas, piros sapkás, csíkos pulcsis, farmeres fiú ikonikus figurává vált, és Viliként itthon is nyomtatásba került.

A szerepe tulajdonképpen annyi, hogy gazdag, részletes rajzokon tűnik fel, a gyerekeknek pedig az a feladata, hogy megtalálják őt. Waldo viszont most élőben is feltűnik, és őszintén bevalljuk: a 3D kamera képein felnőtt létünkre gyermeki lelkesedéssel kerestük őt.

Waldo a YouTube-on van

Néhány gyermeki lelkű rajongó nemrég egy GoPro kamerát használva olyan 3D felvételeket készített, amelyeken valamilyen zsúfolt, emberekkel teli helyszínen jelenik meg a Waldo ikonikussá vált szerelését viselő alak.

Az interaktív játék során a legkülönfélébb helyszíneken keresheted Waldót, és garantáljuk neked, hogy valóban erős érzelmi kielégülést jelent, amikor megtalálod. Kezdjük érteni, miért imádják annyira a gyerekek ezt a játékot!

Waldo gyors megtalálásnak egyébként tudományos képlete is van, mely megmutatja, hogyan érdemes mozgatni a szemedet, hogy a leggyorsabban találhasd meg a keresett figurát. De ezt most csak azért sem fogjuk megosztani veled, hogy ne rontsuk el a játékot – algortimusok helyett használd inkább a gyermeki lelkesedésedet!

Ha Waldo már megvan

Ha Waldót már megtaláltad, de még mindig nem visz rá a lélek, hogy belekezdj a munkába, akkor azt javasoljuk, hogy nézz szét a rejtőzködés magyar bajnokánál, Dudolfnál!

A grafikus jópofa és ötletes rajzai már meghódították az internetet, a hóemberek között megbújó panda rajza a legnépszerűbb külföldi oldalakat is bejárta a Bored Pandától a Buzzfeedig, de a kreatív művész nem fogyott ki az ötletekből.

A Facebook oldalán is rengeteg jópofa dolgot találsz, blogján pedig olyan rajzokat is megoszt, amikkel garantáltan elbíbelődsz egy darabig.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást