Kínos bakik, amit a nők szeretkezés közben leggyakrabban elkövetnek

Kínos bakik, amit a nők szeretkezés közben leggyakrabban elkövetnek

Címlap / Szerelem / Szex / Kínos bakik, amit a nők szeretkezés közben leggyakrabban elkövetnek

1. Nem kezdeményeznek

Talán a legáltalánosabb szex-hiba, amit a nők elkövetnek, hogy a férfitól várják az első lépést. Ha belegondolunk, szegény férfiakat rendesen megávárakoztatják, hisz a kezdeményezés csak az első lépés, amit egy férfinak tennie kell, és akkor még visszautasítást is kaphat.

Azonban ennek nem kell mindig így lennie. Minden férfi imádja ha egy nő elcsábítja őt, tetszeleg neki és akár “magánshowt” is ad neki. A tévhitekkel ellentétben egy nő sokkal jobban rá tud kapcsolódni a szexre, ha ő kezdeményez, ugyanis jobban képes irányítani a helyzetet és vágyai szerint cselekedhet.

2. Nem bírják kikapcsolni gondolataikat

Felmérések szerint a nők csak pár másodpercre képesek teljesen kikapcsolni szex közben. Ezzel ellentétben a férfiak szinte az egész aktus alatt átadják magukat az élvezeteknek.
A nők agyán viszont minden különös gondolat átfut mindeközben: mennyire kényelmes az ágy, mikor mosott fogat utoljára, mennyire nincs megelégedve magával, milyen ételt készítsen ebédre és így tovább…

3. Önfeláldozó képesség

Igen, bizonyos esetekben ez is hiba, főleg ha szexről van szó. A szex lényege, hogy mindkét fél megtalálja a testi-lelki örömforrást, amit párjával adni képesek egymásnak. A nem oda hangolódott nők azonban hajlamosak csak párjuk “igényeit” teljesíteni, elvégre “ő jobban akarja”.

Ezzel csak annyi gond van, hogy a végén sem a nő, sem a férfi nem érzi jól magát, hisz a nő kicsit “kihasználva” érzi magát, a férfi pedig képtelen volt meghódítani párját és örömökben részesíteni.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást