10 kicsi, de stílusos nappali a legjobb dizájn-ötletekkel

10 kicsi, de stílusos nappali a legjobb dizájn-ötletekkel

Címlap / Otthon / Dekor / 10 kicsi, de stílusos nappali a legjobb dizájn-ötletekkel

Amikor a nappali csak egy sarok

Sokan azt hiszik, a nappalinak hatalmasnak kell lennie, pedig a valóságban elég, ha van egy kanapénk és egy dohányzóasztalunk, másra nincs is szükség. Ha csak egy saroknyi helyed van, az is tökéletes, hiszen egy kisméretű sarokkanapéval tökéletesen kijelölheted a nappalit. Egy apró asztal, amire elfér egy gyertya és egy pohár és kész, meg is vagyunk. 

 

 

Keskeny nappali másképp

Akkor sem kell kétségbe esni, ha a nappali alaprajza egy kályhacsőre emlékeztet. Egy hosszú, keskeny teret is be lehet rendezni úgy, hogy mutatós és funkcionális legyen. A falakra ne szerelj polcot, hogy ne szűküljön tovább a tér és a kanapéval szemben levő falra minél keskenyebb bútorokat helyezz.

A legjobb megoldás, ha a tévét a falra szereled. 

 

 

Téglafal

A téglafal időtlen dizájn és szinte minden lakberendezési stílusnak jól áll. Nem gond, ha csak egy kis falfelület áll rendelkezésedre, a tégla azon is remekül mutat és markáns karaktert kölcsönöz a helyiségnek. Ha bérelt lakásban élsz is megoldható a dolog: a domború műanyag paneleket csak fel kell ragasztanod és kész, akár le is festheted. 

 

 

Stílusosan feketében

Egy merész falrész nemcsak a nagy nappalik kiváltsága. A fehér fal visszaveri a fényt és ezáltal tágítja a teret, a fekete pedig elnyeli a sugarakat és mélységet kölcsönöz a helyiségnek. Túlzásba nem szabad esni, de egy-egy falfelületen határozottan jó ötlet lehet a fekete szín, akkor is, ha nem nagy a szobánk. 

 

 

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást