7 kézműves projekt, amivel akár pénzt is kereshetsz

7 kézműves projekt, amivel akár pénzt is kereshetsz

Címlap / Otthon / Hobbi / 7 kézműves projekt, amivel akár pénzt is kereshetsz

Emlék mackó

A legtöbb szülő a szekrényben őrizgeti a gyereke első kis tipegőjét, amiből a kórházban hazahozták. Némi kézügyességgel ezt az anyagot felhasználhatod egy emlékmackó készítéséhez, aminek a magassága és súlya meg is egyezhet a gyerkőc születéskori méreteivel, így még személyesebbé téve az ajándékot, vagy a rendelésre készülő meglepetést.

 

Zoknicica

Ha egyszer belejössz, tömegével is gyárthatod ezeket a zoknicicákat, amik már kinőtt vagy esetleg kilyukadt, párjukat vesztett zoknikból is készülhetnek. Adhatod őket ajándékba, dekorálhatod velük a gyerekszobát és kézműves oldalakon akár árulhatod is, vagy vállalhatsz egyedi megrendeléseket is.

 

Ékszerek

A kézzel készült ékszereknek mindig van piaca, hiszen az egyedi kiegészítőket mindenki szereti. Ha jó a szépérzéked, divatérzékeny vagy és szívesen bíbelődsz a kis gyöngyökkel, kavicsokkal, akár eladásra is készíthetsz ékszereket. Érdemes szem előtt tartani, hogy itt fokozottan igaz, hogy a sikeres eladáshoz érdemes jó minőségű fotókat készíteni, valami kellemes, szépen berendezett háttérrel, így az egyedi ékszerek szinte eladják magukat.

 

Makramé virágtartó

A legelső makramé virágtartódat szinte biztosan nem eladásra fogod készíteni – kell néhány próbálkozás, amire az ember úgy tekeri magabiztosan a fonalat, hogy az mindenhol egyenletes, hibamentes lesz, egy szóval olyan minőségű, hogy azért pénzt is lehet kérni.

Utána viszont szinte emlékezetből mennek a csavarok és kötések, és egy bonyolultabb mintájú virágtartóért egészen szép összegeket is fizetnek például növényekkel kapcsolatos adok-veszek Facebook csoportokban.

 

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást