6 kevésbé ismert, de nagyon megható film, ami mindenkinek könnyeket csal a szemébe

6 kevésbé ismert, de nagyon megható film, ami mindenkinek könnyeket csal a szemébe

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 6 kevésbé ismert, de nagyon megható film, ami mindenkinek könnyeket csal a szemébe

Vannak megható romantikus filmek, amiket mindannyian imádunk: ebbe a kategóriába tartozik a Csillagainkban a hiba, Szerelmünk lapjai és a Mielőtt megismertelek is. De ezeken kívül rengeteg olyan megható dráma létezik, ami könnyeket csal a szemünkbe, de mégsem annyira felkapottak, így lehet, hogy eddig a te figyelmed is elkerülték.

Elhoztunk néhányat, ha épp ilyen filmet keresnél!

Irreplaceable You

A történet egy olyan szerelmespárról szól, akik már 8 éves koruk óta ismerik egymást, és mindig is tudták, hogy együtt szeretnék leélni az életüket.

Amikor azt hiszik, hogy hamarosan kisbabájuk születik, örömhír helyett szörnyű diagnózist kapnak: Abbie rákos, és nem túl jók az esélyei.

A fiatal lány nem tudja, hogyan dolgozza fel a hírt, az pedig még jobban aggasztja, hogy Sam, akinek sosem kellett egyedül lennie, hamarosan mégis ebbe a helyzetbe kerül. Ezért mindent elkövet, hogy felkészítse őt erre arra az életre, amiben ő már nem tud részt venni.

 

Kiss and Cry

Íme egy Netflix-film, ami igazán mély érzelmi hatást vált majd ki belőled.

Carley Allison egy 18 éves lány, aki előtt fényes jövő áll: profi jégkorcsolyázó, ráadásul tehetséges énekes is, akire még a szerelem is rátalál a suli egyik leghelyesebb pasija személyében.

Azonban egyik nap rosszul lesz, és kiderül, hogy egy nagyon ritka típusú rákkal küzd, amit csak kevesen éltek eddig túl. Carley felveszi a küzdelmet a betegséggel szemben, és nem hagyja, hogy állapota a tervei útjába álljon!

 

Ha maradnék

Mia Hall nagy döntés előtt áll: zenei pályára készül, ezért a nívós Juilliard zeneakadémiájára jelentkezik, amire egész életében készült.

Mindeközben pedig megismeri a jóképű Adamet, akivel egymásba szeretnek, és bár ő azt hiszi, hogy együtt töltik majd életük minden pillanatát, a srác zenekari sikere miatt egy időre elsodródnak egymástól.

A lány világa pedig a feje tetejére áll, amikor egy családi kirándulásuk tragédiába torkollik, ő pedig élet halál között rekedve élete legnagyobb döntésével találja szemben magát.

 

Mielőtt elmegyek

Sam élete igazán szerencsésnek számít, hiszen szuper barátnői vannak, gondoskodó családdal rendelkezik, és még a szerelem is rátalált.

Az a bizonyos pénteki nap pedig épp úgy indul, mint a többi, azonban valami történik.

Mintha egy időhurokban rekedt volna, Sam újra és újra átéli ugyanazt a napot, mire pedig rájön, mi az oka annak, hogy mindig február 12-re ébred, már azt is tudja, milyen áldozatot kell meghoznia.

 

Megmaradt Alice-nek

Alice egy híres nyelvészprofesszor, három felnőtt gyermekkel és egy boldog házassággal. Aztán egyszer csak azon kapja magát, hogy bizonyos szavak és dolgok kimennek a fejéből, az előadásain belezavarodik a gondolatmeneteibe, majd egyszer futás közben hatalmas pánik uralkodik el rajta, mert fogalma sincs, hol van.

Az orvosi vizsgálat eredménye azt mutatja, hogy az 50 éves Alice Alzheimer-kórral küzd, a hír pedig hatalmas döbbenetet okoz nála és családjánál.

Fogalma sincs, hogyan dolgozza fel a betegséget, és úgy dönt, hogy mindent elkövet, hogy még több időt tölthessen szeretteivel.

 

Egy kis mennyország

Marley egy igazi vadóc nő, hatalmas optimizmussal és szuper barátokkal. A fiatal lány azonban egyre több egészségügyi problémával találja szemben magát, ezért orvoshoz megy: az ő személyében ismeri meg Juliant, akivel ellentétes személyiségük ellenére azonnal vonzódni kezdenek egymáshoz.

Azonban hosszas reményeket nem tudnak fűzni kapcsolatuknak, miután kiderül, hogy Marley rákkal küzd, és komoly kezelés vár rá.

A lány felveszi a harcot a betegséggel, és úgy dönt, nem hagyja, hogy ez kedvét szegje az élettől.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást