6 kérdés, amit feleslegesen teszünk fel párunknak

6 kérdés, amit feleslegesen teszünk fel párunknak

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 6 kérdés, amit feleslegesen teszünk fel párunknak

Férfiak és nők között gyakoriak az olyan kérdések, amelyeket sokszor csak megszokásból teszünk fel. Lássunk néhány példát arra, hogy melyek a leggyakoribb ilyen helyzetek – és persze kérdések és válaszok – egy párkapcsolaton belül.

„Hogy áll ez a ruha?”

A férfiak imádják a párjukat csinosnak és jól öltözöttnek látni, de egyben probléma is a számukra az, hogy erre irreális időt és figyelmet kelljen szentelniük.
Ettől függetlenül a kérdés természetesen nyugodtan feltehető, de a válasz valószínűleg úgyis ez lesz: „Remekül áll, Drágám!”

„Ne inkább a másik ruhába menjek?”

A nők általában tényleg lassabban és alaposabban készülődnek egy eseményre, mint a férfiak.
Éppen emiatt sok férfi rémálma az, amikor – már késésben – a sokadik ruhapróbálás után egy újabb darab felpróbálásán hezitálunk. Ezért ne is várjunk más választ, mint azt, hogy „Ne, Drágám!”

„Nem túl nagy a fenekem ebben a nadrágban?”

Ez az a típusú kérdés, amelyre mi nők nem mindig akarjuk hallani az őszinte választ.
Sokszor természetesen igaz választ kapunk, hiszen ideális esetben testünk tetszik életünk párjának, de ha esetleg mégis nagyobb hátsóval áldott meg bennünket a sors, akkor is ugyanaz a válasz várható: „Dehogy, Drágám!”

„Az a nő csinosabb nálam?”

Szintén az egyik legfeleslegesebben feltett kérdések egyike ez. Ha egy idegen nővel kapcsolatban kérdezzük, akkor gondoljuk végig, hogy az igen válasz milyen rossz érzést vált ki majd bennünk.
Az ismerőssel kapcsolatban pedig további bonyodalmakat szülhet egy ilyen összehasonlítás. Tudják ezt a férfiak is, ezért itt se várjunk más választ, mint azt, hogy „Dehogy, Drágám!”

„Mi jár az eszedben?”

Az öltözködési kérdések után valószínűleg ez az, amelyik talán egyik férfinak sem lesz soha a kedvence.
Míg a nők agya folyamatosan jár valamin, addig a férfiak viszont sokszor vannak pihentető „üresjáratban”, vagyis amikor semmi konkrétumra nem gondolnak. Ne is várjunk ezért más választ a kérdésünkre, mint azt, hogy „Semmi…!”

„Milyen volt az előző barátnőddel?”

Érdemes többször is megfontolni, hogy feltesszük ezt a kérdést a másiknak vagy sem.
Többféle válasz is adható rá, de készüljünk fel arra, hogy bármit is felel a párunk, valószínűleg látni fogjuk egy másik nő miatt elérzékenyedni vagy akár elszomorodni. Így a téma őt, a szituáció pedig minket érinthet a kelleténél érzékenyebben.

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!