A kellemes illatok vidámmá tehetnek – Használd ki! (x)

A kellemes illatok vidámmá tehetnek  – Használd ki! (x)

Címlap / Stílus / Test / A kellemes illatok vidámmá tehetnek – Használd ki! (x)

Az illatok körülvesznek minket, és sokkal nagyobb hatással vannak ránk, mint azt elsőre gondolnánk. Legyen ez az illat a kedvenc virágunké, a kedvelt parfümünké, vagy a párunké – ezek a különféle aromák stimulálják a limbikus rendszerünket, fokozzák a hormonképződést és jó érzéssel töltenek el bennünket. Az illatok hatnak a hangulatunkra, és már régóta tudjuk, hogy képesek érzelmeket kiváltani belőlünk. Így van ez azóta, mióta megjelentünk a földön.

A szaglás egy nagyon fontos érzékszervünk, hiszen annak idején ennek segítségével választottunk párt, éreztük meg a félelmet, a szimpátiát, a szorongást és egy sor másik érzelmet. Az illatok és az érzelmek között tehát szoros a kapocs, így nem véletlen az sem, hogy a legtöbb emlékünk az illatokhoz kapcsolódik, főleg életünk első tíz évében.

A nagyon picik is az édesanya illatát ismerik fel először, és a vizualitás csak később jön be a képbe. Egy új amerikai kutatás kimutatta, hogy eddig valószínűleg tévedésben éltünk, a legfejlettebb érzékszervünk ugyanis nem a látásunk vagy a hallásunk, hanem a szaglásunk. Az ember ezermilliárd szagot képes megkülönböztetni – állapították meg. Ehhez képest színekből sok milliót, hangokból pedig félmilliót tudunk csak érzékelni. Egyáltalán nem véletlen tehát, hogy az illatok ilyen nagy hatással vannak az érzelmeinkre. Így fordulhat elő például az, hogy a frissen főzött kávé jellegzetes aromája fokozza a vérkeringést. A virágos, fűszeres és gyümölcsös illatok pedig fokozzák a vágyakat és energetizálnak.

A CD új Happy dezodorai, a CD Happy golyós és a CD Happy pumpás dezodor pontosan erre a hatásra építenek: a természetes narancsvirág-olaj friss, revitalizáló aromája igazi lendületet ad egész napra. Az új CD termékcsalád garantálja a 24 órás frissességet, miközben a kellemes illat mosolyt csalhat az arcunkra – kell ennél több?

A narancsvirág jótékony hatását ősidők óta ismerik az emberek. Ez az illat azért is csodálatos, mert úgy oldja a feszültséget és a stresszt, hogy közben frissít és élénkít. Képes a szorongó, zaklatott embert megnyugtatni, ugyanakkor energiával tud feltölteni, ha épp úgy érezzük, hogy ránk telepedtek a mindennapok.  

A CD új Happy termékei alumíniumsó-mentesek és nem hagynak fehér foltot a ruhánkon. A CD Reinheitsgebot tisztasági filozófiájának megfelelően a termék nem tartalmaz ásványi olajat, szilikont, parabént, mesterséges színezéket és állati eredetű összetevőket.

Ajánlott fogyasztói ár:

CD Happy 75 ml-es pumpás dezodor: 1099 forint

CD Happy 50 ml-es golyós dezodor: 799 forint

További információt a CD márkáról és a termékeiről ezen a linken találsz: www.cd-kozmetikumok.hu

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást