A 20 kedvenc kötött pulcsink az új évre, lelőhelyekkel

A 20 kedvenc kötött pulcsink az új évre, lelőhelyekkel

Címlap / Stílus / Divat / A 20 kedvenc kötött pulcsink az új évre, lelőhelyekkel

Egy jó meleg pulcsi tökéletes az otthon töltött időszakra, de remek társunk lehet akkor is, ha elugrunk a boltba vagy akár egy hosszabb, intézkedős napra is szuper csak kikapni a szekrényből. Ráadásul ha a megfelelő stílusú darabot választjuk, tökéletesen kiegészíti vele a szettünket, feldobva vele az egész napunkat!

Sokféle pulcsi közül válogathatunk a boltokban, ha azonban nem akarunk mostanság tömegbe keveredni, a webáruházak online polcai is roskadoznak a szebbnél, szebb daraboktól. Mi most megpróbáltuk kategorizálni őket! Lássuk a kedvenceinket.

A nőies vonal

Ezek a darabok, amelyeket egy farmerrel, de egy szoknyával is bátran kombinálhatsz, így tényleg univerzálisak. Nem csoda, hogy mindenkinek kell egy ilyen szuper pulcsi a szekrényébe. Ha csak egy jolly-jokerre vágsz, keress egy egyszínű darabot, kevés mintával, így ugyanis a kombinációk tárháza végtelen lesz a szetteket illetően. 

1. Bimba y Lola, 2. Stradivarius, 3. Zara, 4. H&M (háttér: Anna Tkachenko/istockphoto.com)

Otthoni pulcsik 

Tudom, tudom, hogy megint a monokróm szettekkel jövök, de hát ha ilyen jól néznek ki, nehéz nem említeni őket! Otthon is lehetsz stílusos, egy ilyen pulcsiban – meg persze egy hozzá színben passzoló pihe-puha nadrágban. Ráadásul ezek a darabok nemcsak melegek, de kényelmesek is!

Tipikus otthoni darabok, amelyeket még akkor is jól mutatnak, ha épp leszaladnánk valahova és nem akarunk nagyon kiöltözni.

1. Asos, 2. Zara, 3. Stradivarius, 4. Mango (háttér: Anna Tkachenko/istockphoto.com)

VIDEO Téli horoszkóp 2023

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást