Kikapcsolódás / Szórakozás

Hogy iszod a kávét? Sokat elárul a személyiségedről

Üres presszó kávé

Sokak számára elviselhetetlenül keserű, de te érzed a szépséget a karakteres aromában. Szereted a kihívásokat, csak annak tudsz tiszta szívből örülni, amiért meg is dolgoztál.

Érdekelnek a művészetek és szereted a fanyar humort, viszont viszolyogsz mindentől, ami közönséges vagy ostoba.

Imádod a rejtvényeket és az összetett dolgokat, a mellébeszéléstől viszont kiver a víz: számodra az a legjobb, ha a minden a lehető leghatékonyabban, egyenesen működik.

Tejjel

Nem vagy egy ijedős típus, de az erős oldaladat gondosan elrejted, és csak akkor mutatod meg, ha valóban szükség van rá.

Ízig-vérig nő vagy, aki a mindennapokban bájos és lágy, de ha harcra kerül a sor, a sors nem tudja egy-két pofonnal elijeszteni, sőt csak meghozza a kedvét a küzdelemhez.

Ahogy a feketét a tejjel, úgy az életedet is szereted apró luxuspillanatokkal feldobni: egy forró habfürdő, vagy a pároddal töltött vacsora képes a legjobban feltölteni, mert az élet minden apró szépségét képes vagy kiélvezni.

Cukorral

Nem ijedsz meg a kihívásoktól, de nyugodtabb vagy, ha van mire támaszkodnod. Fontosak számodra a barátok és a család, akikkel megoszthatod a mindennapi kihívásokat, és akik megédesítik az életedet.

Elvégzed, ami a kötelességed, de nem szeretsz szembe úszni az árral, és hajlamos vagy az egyszerűbb megoldásokat keresni.

Ez azonban nem feltétlenül rossz, hiszen, amíg egészséges keretek között tartod, remek problémamegoldóvá tesz, aki nyers erő helyett inkább az eszét használja.

Tejjel és cukorral

Az élet rövid, ezért minden pillanatát ki kell élvezni – akár ez is lehetne a mottód. Te aztán tudod, hogy kell a legrosszabb helyzetekből is kihozni a legjobbat, minden pillanatot tudsz élvezni, és remek ízlésednek köszönhetően képes vagy a legjobb minőségű dolgokkal körül venni magadat.

Vigyázz, mert hajlamos lehetsz arra, hogy tovább nyújtózkodj, mint ameddig a takaród ér, és ezzel kellemetlen helyzetekbe hozhatod magadat, képességeidet azonban remekül kamatoztathatod, ha például a szolgáltató iparban helyezkedsz el, hiszen akkor is képes vagy kitalálni, mi tenné boldoggá az embereket, ha még ők maguk sem tudják.

Még három kávétípus a következő oldalon. Lapozz és olvasd el a te kedvenced miről árulkodik rólad >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást