Kikapcsolódás / Szórakozás

Hogyan szereted a kávét? Ezt árulja el a személyiségedről

Hogyan szereted a kávét? Ezt árulja el a személyiségedről

1/7 Üres presszó kávé

Sokak számára elviselhetetlenül keserű, de te érzed a szépséget a karakteres aromában. Szereted a kihívásokat, csak annak tudsz tiszta szívből örülni, amiért meg is dolgoztál.

Érdekelnek a művészetek és szereted a fanyar humort, viszont viszolyogsz mindentől, ami közönséges vagy ostoba.

Imádod a rejtvényeket és az összetett dolgokat, a mellébeszéléstől viszont kiver a víz: számodra az a legjobb, ha a minden a lehető leghatékonyabban, egyenesen működik.

Presszókávé
istockphoto

2/7 Tejjel

Nem vagy egy ijedős típus, de az erős oldaladat gondosan elrejted, és csak akkor mutatod meg, ha valóban szükség van rá.

Ízig-vérig nő vagy, aki a mindennapokban bájos és lágy, de ha harcra kerül a sor, a sors nem tudja egy-két pofonnal elijeszteni, sőt csak meghozza a kedvét a küzdelemhez.

Ahogy a feketét a tejjel, úgy az életedet is szereted apró luxuspillanatokkal feldobni: egy forró habfürdő, vagy a pároddal töltött vacsora képes a legjobban feltölteni, mert az élet minden apró szépségét képes vagy kiélvezni.

3/7 Cukorral

Nem ijedsz meg a kihívásoktól, de nyugodtabb vagy, ha van mire támaszkodnod. Fontosak számodra a barátok és a család, akikkel megoszthatod a mindennapi kihívásokat, és akik megédesítik az életedet.

Elvégzed, ami a kötelességed, de nem szeretsz szembe úszni az árral, és hajlamos vagy az egyszerűbb megoldásokat keresni.

Ez azonban nem feltétlenül rossz, hiszen, amíg egészséges keretek között tartod, remek problémamegoldóvá tesz, aki nyers erő helyett inkább az eszét használja.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást