Kate Moss egyszerű kontúr trükkjéért rajong a TikTok: Egy termék, egy lépés – látványos eredmény

Kate Moss egyszerű kontúr trükkjéért rajong a TikTok: Egy termék, egy lépés – látványos eredmény

Címlap / Stílus / Arc / Kate Moss egyszerű kontúr trükkjéért rajong a TikTok: Egy termék, egy lépés – látványos eredmény

A kontúrozás sokszor időigényes

Mióta évekkel ezelőtt Kim Kardashian berobbantotta a kontúrozás-őrületet, nincs olyan sminkvideó, amiből ne hiányozna ez a lépés. Valóban nagyon hasznos, hiszen az orr keskenyítésétől elkezdve, a csontok kiemeléséig rengeteg funkciója van. Azonban ha nem szeretnél túlzásba esni és mindenhova bronzosító csíkokat és pöttyöket rakosgatni az arcodra, érdemes kipróbálnod Kate Moss egyszerű szépségtrükkjét, melyet könnyen beépíthetsz a mindennapos sminkrutinodba. 

Hogyan csináld? 

Akár hasonló az arccsontod, mint a modellnek, akár nem, egyetlen termékkel azt a látszatot tudod kelteni, hogy igenis definiált. Ehhez mindössze a kedvenc krémes vagy por állagú bronzosítódra, illetve az ujjadra lesz szükséged. Ali Martin sminkes készített erről az elsők között videót, amit azóta milliók láttak és rengetegen ki is próbálták. Itt részletesen láthatod, hova kell pontosan felvinned a bronzosítót:

@alimartinhairandface Try this Kate moss #makeuphacks #fyp #foryou #alimartinhairandface @narsissist ♬ Abracadabra – Qveen Herby – Clip – Abracadabra

Vigyél fel egy kis bronzosítót az ujjbegyedre, majd az arccsontod aljára, a szád két sarka fölé vigyél fel belőle. A videókon láthatod azt, hogy pontosan hova is érdemes tenned a termékből. Ha ezzel megvagy, akkor akár több réteget is felvihetsz szükség esetén,   a természetesség kedvéért viszont azért ügyelj arra, hogy ne üssön el nagyon az arcod többi részétől. Végül dolgozd el a bronzosítót, felfelé, az arccsontod vonalában. Ugye, hogy mennyire egyszerűen nagyszerű ez a trükk?

Úgy tűnik, nagyon sokaknak bevált Kate Moss kontúr módszere, ez valószínűleg annak is köszönhető, hogy hihetetlenül egyszerű és még nagy sminktudás sem kell hozzá. Elizabeth, egy ausztrál sminkes is kipróbálta saját magán a trendet és meg is lepődött, mennyire megváltoztatta a vonásait. 

@elizabeth.makeup.artist #greenscreenvideo trying the @Ali MARTIN Kate Moss contour trick! #katemoss #contour #contourtrick #contourhack #contouring ♬ original sound – elizabeth

Ha van kedved, mindenképp adj esélyt a szupermodell kontúrozó módszerének, ugyanis minden szempontból egyszerű, ugyanakkor észrevehetően definiáltabbak lesz tőle az arccsontod.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást