Karrierváltó hírességek, akiknek nem jött be a hollywoodi csillogás

Azt hihetnénk, hogy egy hollywoodi híresség, egy színész, egy zenész vagy egy televíziós szereplő élete csupa boldogság, hiszen kiteljesedhet a kreatív szakmában, amit választott, ráadásul népszerű, az emberek szeretik és követik, irigylésre méltó életet élhet. Azonban minden bizonnyal megvan az árnyoldala is ennek az életmódnak, hiszen akadnak olyan karrierváltó hírességek, akik inkább valamilyen civil szakmát választanak helyette.

Karrierváltó hírességek, akiknek nem jött be a hollywoodi csillogás

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Karrierváltó hírességek, akiknek nem jött be a hollywoodi csillogás

Audrey Hepburn

Az Álom luxuskivitelben, a Római vakáció és a My Fair Lady igazi sztárrá tették az 50-es években, azonban a ma is ikonikusnak számító, gyönyörű Audrey Hepburn egyre inkább a jótékonyság felé fordult, hiszen mindig is rendkívül fontos volt számára, hogy másokon is segítsen.

A 60-as évek végén már teljesen ennek szentelte életét, a Unicef nagyköveteként járta a világot és humanitárius munkát végzett, hiszen tudta jól, hogy hírnevével felhívhatja a figyelmet a hátrányos helyzetben lévő országok problémáira.

Végül 1993-as halála előtt még néhány apróbb mellékszerepet elvállalt, de élete utolsó évtizedeit már nem a filmezés határozta meg.

 

Freddie Prinze Jr.

A ’90-es évek végén, 2000-es évek elején nehéz volt olyan tinivígjátékot, horrort vagy romantikus filmet találni, amiben ne Freddie Prinze Jr., az akkori ügyeletes szívtipró lett volna az egyik főszereplő. Bár Freddie nem vonult ki teljesen a filmszakmából, mozifilmben az elmúlt évtizedben nem találkozhattunk vele, felbukkant néhány sorozatban és rajzfilmekhez is adta a hangját, emellett boldog és kiegyensúlyozott házasságban él a korszak másik nagy sztárjával, Sarah Michelle Gellarrel.

Ő és a színésznő 2001 óta alkotnak egy párt, 2002-ben összeházasodtak és 2009-ben kislányuk 2012-ben pedig kisfiuk született, Freddie pedig büszkén vallja magát teljes állású apukának.

Hogy mivel foglalatoskodott még Freddie az évek alatt? 2016-ban például kiadta első szakácskönyvét és előszeretettel szórakoztatja rajongóit főzős videókkal.

 

Mary-Kate és Ashley Olsen

Egy generáció kedvencei voltak gyerekként, és még felnőttként is fel-fel bukkantak filmekben vagy sorozatokban együtt vagy külön, mielőtt végleg a divat felé fordultak volna.

Több közös vállalkozásuk is van, de az egyik legismertebb a The Row nevű, saját elképzeléseik és terveik szerint alakított divatmárka.

A műfaj olyannyira bejött nekik, hogy egyedi, sokszor különös stílusuk már a védjegyükké vált és ezzel együtt meghatározóak lettek a divat világában.

Bár a nyilvánosságot már nem engedik be túlságosan az életükbe, jó hír, hogy a mai napig is olyan szuper és szoros a kapcsolatuk, mint gyerekként, saját bevallásuk szerint rendkívül közel állnak egymáshoz.

 

Dylan Sprouse

Még egy iker – legalábbis az egyik tagja –, aki bár gyerekkorában hosszú évekig színészkedett, felnőttként nem volt számára egyértelmű, hogy ezt a hivatást választja.

A Disney Channel sorozataival sikeressé vált Sprouse-ikrek 16-17 éves koruk körül felhagytak egy időre a filmezéssel és mindketten beiratkoztak a New York-i NYU egyetemre, mert szerettek volna tanulni.

Az egyetem elvégzése után pedig csupán egyikük, Cole Sprouse volt az, aki hamar újra a filmezés felé nyitott, őt már évek óta a Riverdale című sorozatban követhetjük, míg ikertestvére, Dylan Sprouse – aki jelenleg Palvin Barbi párja – kitanulta a mézsör készítés fortélyait és megnyitott Brooklyn első főzdéjét, az All Wise Meadery-t. Persze, ha olyan szerep akad a horogra, ami megmozgatja a fantáziáját, legyen szó reklámfilmekről vagy épp művészi alkotásokról, néha még felbukkan a vásznon, de egészen biztosan jól meglenne akkor is, ha erről teljesen le kellene mondania.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást