Életmód / Lélek

A karma 7 törvénye, ami felforgatja az életed

A karma 7 törvénye, ami felforgatja az életed

Ne félj a változástól

A változás nem mindig jó, de gyakran szükséges. A változásban rejlő nehézséget többnyire az okozza, hogy összehasonlítjuk azt, ami addig volt, azzal, ami később lesz. Ez azonban nem azt jelenti, hogy mi magunk ne kezdeményezzünk változásokat. Próbáljunk ki új dolgokat, olyanokat, amelyekkel addig még soha nem volt dolgunk. Néha ki kell lépnünk a komfortzónánkból, de így könnyebb lesz elérnünk a jó karmát.

Tanulj meg önmagadon nevetni

A jó karma megteremtésének egyik feltétele az alázatosság, ehhez pedig hozzátartozik az is, hogy ha szükséges, tudnunk kell önmagunkon nevetni. Ha erre nem vagyunk képesek, akkor a kritikát sem tudjuk elviselni. Előfordulhat, hogy hibázunk, de ezekből mindig tanulhatunk valamit és ezáltal egyre jobbak és jobbak lehetünk. Nem szabad mindent túl komolyan venni, vannak helyzetek, amikor humorral kell kezelni az adott helyzetet. Az alázatosság kapukat nyithat meg előttünk és utat mutathat.

Légy kapcsolatban a világgal

Kapcsolatban lenni a világgal azt jelenti, hogy meg kell élned a jelent. Minél többet gondolkodsz a múlton, annál kevésbé tudsz igazán élni. Bár a jövő mindenki számára homályos, hogy tisztábban láthassunk, el kell engednünk a múltban történteket és csak előre szabad néznünk.

Nem tudhatjuk előre, mi fog történni, de ha megéled a jelent és kihasználod a jelen adta lehetőségeket, akkor kapcsolatba kerülsz az egész világgal és képes leszel megteremteni a jó karmát, ami a jövődet is nagyban befolyásolja.

Légy türelmes

Még két nagyon fontos dolog a jó karma megteremtéséhez: a tolerancia és a türelem. Ha ezt a kettőt gyakorlod, előbb-utóbb garantáltan megtalál a siker és a boldogság.

Persze mondani könnyű és magától értetődőnek is tűnhet, de a valóságban néha nem olyan könnyű ezt megvalósítani. Vannak olyan helyzetek, amikor már arra vágysz, hogy legyen vége egy bizonyos dolognak, ha azonban kitartóan, türelemmel folytatod tovább, sikereket érhetsz el. Az emberek nagyon gyakran türelmetlenek és nem győzik kivárni azt, amit nagyon akarnak, de a türelem és a várakozás idővel meghozza az eredményt.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást