16 színes kardigán és pulcsi, ami még a legszomorúbb téli napon is felvillanyoz

16 színes kardigán és pulcsi, ami még a legszomorúbb téli napon is felvillanyoz

Címlap / Stílus / Divat / 16 színes kardigán és pulcsi, ami még a legszomorúbb téli napon is felvillanyoz

Teljesen rendben van, hogy a hideg és borús napokon legszívesebben a fekete és a szürke ruháinkat kapnánk elő a szekrényből, ám ne felejtsük mindig van választásunk. Szóval, ha úgy éreznénk, nagyon befordulnánk vagy begubóznánk a hideg és sötét nappaloktól, mi magunk is kezünkbe vehetjük az irányítást, például egy szuperszínes felsővel, ami jókedvet és színt hoz a mindennapjainkba. 

A kötött pulcsikat és kardigánokat már jó ideje nem lehet lesöpörni a népszerűségi listák éléről, mert amellett, hogy melegek, jól kombinálhatóak, azaz szoknyával és nadrággal is bátran viselhetjük. Rájöttek erre a sztárok is! És nemcsak a nők, a férfiak is elkezdték viselni ezeket a színes kötött darabokat – lásd Harry Style a J.W. Anderson pulcsiban koncertezett. 

Ráadásul tényleg minden alkalomra összerakhatunk vele egy outfitet, sőt, ha elég pihe-puha, akár otthonra is remek társunk lehet. Olyan darabokat kerestünk, amelyek stílusosak, mégis vidámak és színesek is egyben. 

Egyeduralom

Ha egyszínű darabokban gondolkozunk, télen érdemes melegebb vagy földszíneket választanunk, így nem csak az anyag maga, a szín is gyógyító hatással lehet. Nem véletlen, hogy létezik fény terápia is, minden szín más jelentőséggel bír. A vörös például fokozza az energiát és a szenvedélyt, a sárgát pedig az örömmel, optimizmussal kapcsolják össze.

Divatos kötött pulóver
1. COS, 2.
H&M, 3. H&M, 4. Pull&Bear (háttér: Inna Sinano/istockphoto.com)

Színkavalkád

Idén még Harry Style is egy színes-kockákkal tarkított kötött kardigánban jelent meg, tehát le lehet vonni a következtetést, még a férfiak között is igen népszerűek ezek a darabok. Vajon a jókedvünk egyenesarányban nő a pulcsin található színek számával? Lehet, hogy csak feltételezés, mindenesetre érdemes kipróbálni.

Divatos kötött felső
1. COS, 2. Asos, 3. Reserved, 4. Pull&Bear (háttér: Inna Sinano/istockphoto.com)

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást