Karácsonyi vibrátor-ajánló, ha csillagokat adnál ajándékba

Karácsonyi vibrátor-ajánló, ha csillagokat adnál ajándékba

Címlap / Szerelem / Karácsonyi vibrátor-ajánló, ha csillagokat adnál ajándékba

Az elmúlt esztendőben volt szerencsém több szexuális játékszert tesztelni a vagyaim.hu jóvoltából. Így az év végéhez érve úgy döntöttem, a végére olyan kütyüket ajánlok, amelyekkel a csillagokat is lehozhatod az égről!

Akár a párodat, akár magadat lepnéd meg vele, egy felnőtt játékszer minden, csak nem unalmas ajándék, és biztos, hogy nagyobb (és hangosabb) örömet fog okozni, mint egy kötött zokni.

Bár ahány ház, annyi szokás, és mindenki a maga szeméremdombjának királya, az elmúlt időkben tesztelt vibrátor-arzenált átnézve arra jutottam, hogy két olyan játékszer van, amit magabiztosan merek ajánlani karácsonyi ajándékként, mert biztosan nem lősz vele mellé úgy, mint egy rosszul megválasztott parfümmel vagy egy emberiséget megosztó mentolos csokival.

A Satisfyer Double Joy egy okos, akkus, vízálló párvibrátor, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a két motornak köszönhetően az együttlét során a vibrátor mindkét félnek extra élvezetet kínál. Én persze leginkább női szemszögből tudok beszámolni a Double Joy előnyeiről.

Alapvetően két oka van, hogy amikor ehhez a cikkhez kasztingoltam, az egyik befutó számomra ez a vibrátor lett: az állandóság és a változatosság. A Double Joy ugyanis nevéhez hűen ebben is képes mindkettőre: mivel teljesen vízálló, így bárhol használható, a rajta lévő gombokkal, de okostelefonról is irányítható, így akár a párod kezébe is átadhatod a vezérlést, sőt a hangvezérlésnek köszönhetően akár a másik hangjára, a környezeti zajokra vagy a kedvenc zenéd dallamára is élvezheted a rezgéseket.

Satisfyer Double Joy

Ezeken a 21. századi technológiai újításokon túl a Double Joy másik nagy erőssége az, hogy megoldást kínál egy ősidők óta létező problémára: rugalmasságával és kettős motorjával segít azoknak a nőknek is a csúcsra jutni, akik csak a hüvely és a csikló együttes izgatásával érnek el oda. Márpedig, lássuk be, hiába minden csili-vili opció, ha egy vibrátor erre nem képes.

A Satisfyer Double Joy társad lesz a legelemibb igényeid kielégítésében, és a szexualitásod határainak újra felfedezésében is – mindezek mellé pedig 15 év gyártói garancia is jár. Én idén egy esküvőn sem voltam, ahol ennyire, minden kétséget kizáróan, megjósoltam volna egy ifjú pár kapcsolatát.

De mi legyen azokkal, akik saját magukat kényeztetnék egy különleges meglepetéssel, vagy a párjuk magányos óráit tennék élvezetesebbé?

A Satisfyer Love Tringle gyakorlatilag ugyanazokkal a feltételekkel és tudásanyaggal várja, hogy levizsgáztasd, mint a Double Joy, ám ennek kialakításakor kimondottan az egyedülállókra gondoltak – bár nem hiszem, hogy lenne párkapcsolat, aminek ártana egy ilyen ketyere.

Satisfyer Love Triangle

A Love Triangle-re elég rápillantani, és máris látszik, hogy nőknek készült: a gyönyörű, elegáns kialakítás nyomokban sem emlékeztet a pornófilmekből ismert ormótlan vibrátorokra. Elegáns, kecses, az avatatlan szemlélő akár még púderes doboznak is nézheti.

Apró mérete és higiénikus, mágnesesen záródó kupakja miatt kiváló társ utazáshoz, így végül is tökéletes ajándék lehet partnerednek akkor is, ha sokat van távol otthonról, de magadat is meglepheted vele, ha állandó és megbízható úti társat keresel, aki egy hosszú nap végén sem alszik be a hotel tévécsatornái előtt.

A Love Triangle kimondottan csiklóvibrátor, így azoknak ajánlom, akik az ilyen típusú kényeztetést szeretik, nekik viszont nagyon is. Az apró szívó impulzusokkal és vibrációval együttesen az év bármelyik részében láthatod majd a karácsonyi csillagszórókat!

A cikkben szereplő termékeket a megújult vagyaim.hu szexshopból tudjátok beszerezni.

Békés, élvezetekkel teli káprázatos pillanatokat kívánok nektek!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást