10 új ötlet a tökéletes karácsonyi és szilveszteri outfithez

10 új ötlet a tökéletes karácsonyi és szilveszteri outfithez

Címlap / Stílus / Divat / 10 új ötlet a tökéletes karácsonyi és szilveszteri outfithez

Mai bejegyzésünkben karácsonyi és szilveszteri divattippeket olvashattok, ötleteket, melyekkel kellően csinosak lehettek, ugyanakkor azt is figyelembe vesszük majd, hogy ezekben a napokban valószínűleg mindenki szívesen enged majd a csábításnak, ha finom falatokról lesz szó. Kezdődjön a nagy ünnepi outfit-mustra!

  1. SZOLID ELEGANCIA: BLÚZOK ÉS INGEK

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Az elegáns megjelenés nem feltétlenül jelent egyet a szűk, kényelmetlen ruhákkal, a csillogó, nehéz kiegészítőkkel és a hatalmas sarkakkal. Már egészen apró változtatásokkal, finomabb anyagú, különlegesebb szabású ruhadarabokkal is óriási sikert érhetünk el. Így például ha ünnepi outfitben gondolkozunk, de fontos számunkra a kényelem, érdemes lehet a klasszikus pólót egy lágy esésű, ugyanakkor kényelmes blúzra, farmerünket pedig laza szoknyára cserélni. Semmiképp sem célszerű feszengős darabokat választani, bátran viselhettek bővebb felsőket, illetve komfortosabb A-vonalú vagy térd alá érő szoknyákat is. 

2.

PIHE-PUHA PULCSIK

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Nagy kedvenceink még a szuper cozy, pihe-puha pulcsi, melyek kifejezetten kényelmesek, ugyanakkor egy csinos szoknyával kombinálva kellően elegánsak is. Jöhetnek a bővebb, picit oversize fazonok, ha figyeltek a laza-szűk egyensúlyra (melyet szinte mindig hangsúlyozunk), akkor szuper trendi, harmonikus végeredményt fogtok kapni. Viselhetitek őket A-vonalú szoknyával, mely segít hangsúlyozni a derekatokat, esetleg egyenes, testhez simuló ceruzaszoknyával, mely a feneket és lábakat is csodásan kiemeli, vagy akár vállon ejtve is, mellyel sokkal inkább a felsőtestetekre tudjátok terelni a figyelmet. 

Oldalak: 1 2 3 4 5

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást