10 manikűr, ami karácsonykor és szilveszterkor egyaránt jól mutat

10 manikűr, ami karácsonykor és szilveszterkor egyaránt jól mutat

Címlap / Stílus / Test / 10 manikűr, ami karácsonykor és szilveszterkor egyaránt jól mutat

Az ünnepekre te is szeretnél egyedi és hangulatos manikűrt csináltatni magadnak? Ha olyat akarsz választani, ami nem csak szenteste, a fa körül néz ki jól, hanem a szilveszteri partiban is, akkor az alábbi mintákat érdemes megnézned. Ezek ugyanis családi eseményen és bulizáson, sőt, még a munkahelyen is megállják a helyüket!

Égősor a körmeiden

Ha szereted a feltűnőbb, játékosabb mintákat, egy vicces karácsonyi égősor szuper választás lehet számodra. Érdemes fehér alappal lefestened a körmeidet, mivel ez kiemeli az eltérő színeket. Színes személyiségeknek ez igazán klassz ötlet!

 

Glitteres karácsonyi minta

Ha kifinomultabb, elegáns és izgalmas manikűrre vágysz, a karácsony színeit érdemes ötvöznöd a manikűrödön. Fesd ki fehérre a körmeidet, majd az alsó részre zöld és piros glittert vigyél fel.

A végén az egészet fesd át egy átlátszó fedőlakkal, hogy a glitterek ne hulljanak le az első néhány órában. Nagyon jól néz ki ez a minta, annyi biztos!

 

Vörös és fehér

A karácsony színe a piros, így nem meglepő, hogy a legtöbb manikűrön visszaköszön ez az árnyalat. Érdemes egy sötétebb, mattosabb vöröset választanod, és azzal befesteni a körmeidet.

Ha ezzel megvagy, várd meg, amíg megszárad, majd utána fehér pöttyöket és csillagokat vigyél fel rá. Szilveszteri partiban is szuperül megállja a helyét, pláne, ha piros ruhát veszel fel estére!

 

Hópelyhes minta

Maradunk még ennél a színkombinációnál, ugyanis az árnyalatokkal játszva más és más végeredményt érhetsz el. Míg az előző inkább elegáns és hűvösebb volt, addig egy élénkebb pirossal sokkal ünnepélyesebb lehet a minta.

Válassz vibráló pirost, és azzal fesd ki a körmeidet, majd a végén egy-egy fehér hópelyhet fess (vagy ragassz) rá. A végén feldobhatod azzal az egészet, ha egy átlátszó, glitteres fedőlakkal mész rajta végig.

 

Mentazöld dekoráció

Mit szólnál egy mentazöld körömlakkhoz, rajta a karácsony legjellegzetesebb díszeivel? A képen látható manikűr talán bonyolultabb, mint a korábbiak, de cserébe nagyon jól néz ki, és egyúttal bizonyítja, hogy az ünnepek alatt egy világosabb zöld is szuperül nézhet ki. És a legjobb, hogy a munkahelyeden is nyugodtan viselheted a mintát, hiszen nem túl feltűnő, de mégis elegáns.

 

Fehér-zöld varázslat

A fehér nem csak a pirossal működik a karácsonyi időszakban, hanem a mattosabb, sötétebb zölddel is. Ezt a képen látható manikűr jól mutatja: nem muszáj minden körmödön ugyanazt a dekorációt viselned. Például fesd ki az egyik körmödet fehérre, a másikat zöldre, a harmadikat pedig a kettő keverékére, például csíkokkal. Nagyon klassz lesz a végeredmény.

 

Csillogó manikűr

A csillogás nem csak a szilveszter, hanem a karácsony ismérve is. Ha idén nem szeretnél a klasszikus árnyalatokkal dolgozni, hanem egyedi színvilágra vágysz, érdemes a fehéret és a rózsaszínes csillogást kombinálni. Az egyik körmödet fesd ki teljesen glitteresre, a másikat fehérre, és ezt így felváltva folytathatod is. Szilveszterkor biztosan tiéd lesz a legszebb manikűr!

 

Pasztell csillagok

Kevésbé feltűnő, mégis hangulatos manikűrt szeretnél? Fesd ki a körmödet egy világosabb, pasztelles rózsaszínnel, és erre készítsd el aranyból a csillagos mintát. Az egyik lehet üres, a másik teli, a lényeg, hogy körmönként legalább kettőt, de inkább hármat fess fel. Visszafogott és elegáns!

 

Kék-arany minta

A kék talán nem a karácsony legklasszikusabb színe, de az ünnepi szezonban is nyugodtan választhatod ezt az árnyalatot. A csillogó kék például alapból szuperül mutat, de dobd fel egy kis egyediséggel: a körmöd alsó részét ezúttal arannyal fesd ki! A csillogás miatt szilveszterkor különösen jól mutat majd.

 

Pasztell arany glitter

Ha mindenképpen visszafogott árnyalatra vágysz, válassz pasztell színeket, és dobd fel egy kis glitterrel. Például a képen látható minta szuper erre: egy világos színnel fest ki a körmöd, majd arany glitterrel fuss végig az alsó részén. A végén – akárcsak a második mintánál – menj át rajta fedőlakkal, hogy megóvd a csillámot.

 

VIDEO Így készíts pár perc alatt merész, füstös szemsminket

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!