A legjobb karácsonyi szettek – ha karanténban fogjuk tölteni

A legjobb karácsonyi szettek – ha karanténban fogjuk tölteni

Címlap / Stílus / Divat / A legjobb karácsonyi szettek – ha karanténban fogjuk tölteni

Biztos mindannyiunk szekrényében lapul egy jolly joker ruhadarab, amit ha minden kötél szakad, akkor is felvehetünk. Egy tuti-befutó szett, amelyet már bejárattunk és biztos, hogy nem csalódunk benne. Az idei karácsony azonban más, mint eddig bármikor. A nagy céges bulik biztos, hogy elmaradnak, maximum egy-két családi ünneplésen vehetünk majd részt. Viszont talán pont ezért lenne jó most kicsit mégis kiöltözni. Ha már lemaradunk a nagy bulikról, legalább érezzük csinosnak magunkat – úgyis annyit volt már rajtunk mostanság a melegítő. 

Ehhez persze hoztunk is pár szettet, hiszen az inspiráció aranyat ér! És nemcsak ötletet adunk ahhoz, hogyan öltözzünk fel karácsony este, hanem segítünk megtalálni a leginkább hasonló ruhadarabot! Végigkutattuk a legmenőbb márkákat, hogy nektek már csak válogatni kelljen.

Monokróm szettek

Idén már írtunk az év egyik legnagyobb trendjéről, a monokróm szettekről, amelyeket mi is nagyon kedvelünk, hiszen színt hoznak az egyébként szürke hétköznapokba, mégis valahogy olyan letisztultak is egyben. Tehát nem kérdés, hogy pláne karácsonykor remek ötlet egy ilyen darab!

Inspiráció

 

Itt beszerezheted

Zara
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3 4 5 6

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást