A legjobb karácsonyi csúnya pulcsik, lelőhelyekkel

A legjobb karácsonyi csúnya pulcsik, lelőhelyekkel

Címlap / Stílus / Divat / A legjobb karácsonyi csúnya pulcsik, lelőhelyekkel

Láttad Mark Darcy csúnya pulcsiját? Az utóbbi években nagy trendbe jöttek ezek a viccesen furcsa kötött ruhadarabok. Mivel idén extrán ránk fér az ünnepi vidámság, összegyűjtöttük a kedvenc darabjainkat, amikkel mosolyt csalhatsz mindenki arcára.

A Brigdet Jones naplójában mindenki emlékszik arra a pillanatra, amikor Bridget megpillantotta Markot – vagyis inkább a csúnya rénszarvasos pulcsiját. Innentől kezdve egyre népszerűbbé váltak az ehhez hasonló karácsonyi pulcsik, ma pedig már minden üzletben találni belőlük.

Ha eddig még nem volt csúnya pulcsid, akkor idén pótolhatod a hiányt – ha pedig már van néhány a gardróbodban, akkor nyugodtan bővítsd a gyűjteményedet a következő darabokkal:

Az örök kedvenc piros

A piros a karácsonyi ünnep egyik alapszíne, így nem meglepő, hogy rengeteg piros csúnya pulcsi közül lehet válogatni. Egy fekete bőr leggings vagy egy farmer is tökéletes hozzá! Ha igazán trendivé akarod tenni, akkor egy hatalmas galléros blúzt is vegyél alá, de sok helyen már külön gallérokat is találhatsz! 

1. H&M, 2. Reserved, 3. Answear, 4. AboutYou (háttér: fominox/istockphoto.com)

VIDEO Így készíts pár perc alatt merész, füstös szemsminket

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3 4

»