Szórakozás / Otthon

Karácsony a konyhában: ünnepi dekorációk képeken

Ha karácsony tájékán szereted finomabbnál finomabb fogásokkal meglepni a szeretteidet, akkor valószínűleg sok időt fogtok a konyhában tölteni. Érdemes ezért gondoskodni róla, hogy az ünnepi hangulat itt is éreztesse a hatását, aztán jöhet a közös, családi főzőcske!

Kép forrása: decorchick.com

A konyhaszekrények ajtajai szinte kínálják magukat a dekorálásra: elég csak néhány fenyőkoszorút fellógatnod ide, és máris ünnepi hangulat költözik a konyhába.

Kép forrása: lizmarieblog.com

Nem érdemes kihagyni a szekrény fölötti helyeket sem, ahol néhány fényes dísz azonnal megváltoztathatja az egész helyiség benyomását.

Kép forrása: unskinnyboppy.com

Ha van néhány szép kerámiád, amik egyébként is dekorációs célt szolgálnak, akkor töltsd meg őket karácsonyi kellékekkel, fenyődíszekkel.

Kép forrása: lizmarieblog.com

Némi vatta, festék és pár megunt gyerekjáték segítségével a nagyobb üvegekből elkészítheted a saját konyhai hógömbödet is.

Kép forrása: christmas.snydle.com

Egy kis „forró csokoládé állomás” a konyhapult sarkán nem csak jól mutat, de abban is segít, hogy okot találjatok egy kis beszélgetős összeülésre.

Kép forrása: lifehack.org

Dekortapasz segítségével, meg persze egy kis képzelőerővel a háztartási gépek is ünnepi köntösbe bújhatnak.

Olvastad már?  Amerikai trend tarol a konyhákban - A legszebb farmház-konyhák

Kép forrása: lifehack.org

Szerintünk direkt jópofa, amikor egyébként gyakorlati hasznú konyhai eszközökben látja meg valaki a szépséget, és engedi nekik, hogy az ünnep idejére a lakás díszei legyenek.

Kép forrása: prettydesign.com

Egy egyszerű tepsit is megpakolhatsz néhány mutatós dologgal, hogy a konyhapult dísze legyen.

Kép forrása: lisafroststudio.com

Még egy ötlet a konyhaszekrény dekorálására: óriás masnik a felső ajtókra!

Kép forrása: 101ideer.se

A karácsonyi izzósorra felfűzött süteményszaggatókból is remek dekoráció születhet, és hol is lehetne ennek jobb helye, mint a konyhában?