Vannak ételek, amelyek megérik a fáradtságot, de miért döngetnél nyitott kapukat? Állhatsz órákat a tűzhely mellett a pokoli melegben, vagy kattinthatsz egyet kényelmesen, és várhatod, hogy feltűnjön a kívánt finomság a küszöbödön. Az alábbi ételekkel mi biztos nem kezdenénk pepecselni, ott vannak a főváros nagyszerű séfei és szakácsai, a rendelésre pedig a NetPincér!
2/6 Hortobágyi húsos palacsinta
Oké, egyik lépés sem különösebben bonyolult, de cserébe mindegyik iszonyatosan időigényes. Kezdjük ott, hogy hacsak nem a maradékot szeretnéd így felhasználni, hanem egyszerűen húsos palacsintát kívánsz, akkor el kell készíteni a pörköltet.
Ez már önmagában egy teljes, komplett étel elkészítését jelenti, és akkor még sehol sem tartasz, csak megvan egy alapanyag.
És még aztán jön a palacsinták kisütése, megtöltése – ez sem bonyolult, de ki akar ennyi ideig a tűzhely mellett állni, mikor bármikor készen is kérheted a klasszikust?
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!