A legnagyobb kapcsolati hiba, amit elkövetsz – A csillagjegyed szerint

A legnagyobb kapcsolati hiba, amit elkövetsz – A csillagjegyed szerint

Címlap / Életmód / A legnagyobb kapcsolati hiba, amit elkövetsz – A csillagjegyed szerint

Kos

Ha te szerelmes vagy, szinte teljesen elvakítanak az érzéseid, és fejest ugrasz a kapcsolatba. Nem érdekelnek a baráti tanácsok, nem foglalkozol a piros jelzésekkel; csakis és kizárólag az érzéseidre hallgatsz. Gyors tempóban haladsz, ezért az első randitól az első közös hétvégéig elég hamar eljutsz az új pároddal. A rózsaszín köd miatt viszont nem veszed észre a hibáit, sem pedig azt, hogy miért nem passzoltok össze.

Mire ez megtörténik, általában elég komoly szintre lép a kapcsolat, és te már csak azon kapod magad, hogy a párod mégsem az, akinek elképzelted.

Bika

Bikaként gyakran hozol hirtelen felindulásból döntéseket, és ritkán fogadod meg (vagy kéred ki) mások tanácsait. Szereted megteremteni a saját komfortodat, és ki nem állhatod, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy te azt eltervezted. Emiatt viszont gyakran elköveted azt a hibát, hogy nem engeded ki a kezeid közül az irányítást, és nem vagy hajlandó változtatni a párod kedvéért sem. A makacsságod a szerelemben is jelen van, kompromisszumokat pedig csak ritkán kötsz.

Ikrek

Izgalmas, kiszámíthatatlan személyiséged van, ami egyszerre teszi szenvedélyessé és szeszélyessé a kapcsolataidat. Ritkán esik meg veled, hogy valami (vagy valaki) hosszú időre felkeltse az érdeklődésedet, emiatt viszont gyakran megesik, hogy egy szerelembe lelkesen veted bele magad, majd egy hét múlva már tovább is állsz.

Nehezen kötelezed el magad valaki mellett, és félsz a csalódástól, ezért amint egy kicsit komolyabbá válnak a dolgok, te máris a szakításon töröd a fejed.

Ugyanakkor viszont nagyon vágysz egy stabil kapcsolatra, és észre sem veszed, hogy sokszor te magad szabotálod őket.

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást