Életmód / Ezotéria

Ezt jósolja a Tarot tavaszra a csillagjegyeknek

A Tarot nem feltétlenül arra való, hogy megjósolja a pontos jövőt, hanem abban segít, hogy jobban megismerjük önmagunkat és könnyebben megértsük a helyzeteket és élményeket, amit az élet elénk sodor. Nézzük, mit üzen a Tarot tavaszra a csillagjegyeknek.

Kos

Valamit titkolsz, vagy másoknak szeretnél megfelelni? Ha sok a munka, lassíts le. Önmagunk főnökének lenni nem mindig jó dolog, és hiába érzed úgy, hogy tele vagy energiával, később megbosszulja magát, ha túlhajtod magad.

Bika

Volt már jobb időszakod is. Lehet, hogy a munkában, vagy anyagilag vannak nehézségeid, de mostanában nem érzed magad túl jól. Ilyenkor fontos, hogy minden nap eszedbe jusson minden jó, ami az életedben van: a család, barátok, vagy az egészség. 

Alina Vilchenko/pexels.com

Ikrek

Idén eddig minden elhalasztódott, lehet, hogy azért, mert te magad szabotálod a történéseket? Meg kell oldanod azokat a dolgokat, amikkel eddig nem akartál szembenézni. Nem véletlenül odázod el, tedd fel magadnak a kérdést, hogy mitől félsz.

Rák 

Életed új, izgalmas szakaszába értél és mindenre lelkesen rácsodálkozol. Jó helyen vagy az életben, most minden összejön, talán még egy jól megérdemelt románc is. Tanulj meg bízni a másikban és add át magad az érzelmeknek. 

Oroszlán 

Eljött az idő, hogy megpihenj kicsit és csak magaddal törődj. Akár előtted áll egy nagy esemény, akár mögötted sok elvégzett munka, tarts szünetet. Ha mindig csak hajtasz, néha kérdezd meg magadtól, hogy igazából mire vágysz, mit szeretnél elérni. 

Szűz 

Jól alakulnak a dolgaid tavasszal, vagy előléptetnek, vagy fizetésemelést kapsz, de a lényeg, hogy plusz pénz áll a házhoz. Amennyiben nem, úgy spirituális felemelkedést jelentenek a lapok, vagy valami más jelentőségteljes pozitív történést az életedben. 

Daniel Xavier/pexels.com

Mérleg

Érzelmileg bizonytalan vagy, van egy szituáció, amit nem tudsz megoldani. Negatív gondolatok kavarognak a fejedben és rossz szokásokat veszel fel, amiken egyelőre nem is próbálsz változtatni, pedig éppen most lenne itt az ideje.

Skorpió

Még magadnak sem akarod bevallani, pedig nehéz időket élsz meg. Úgy érzed, nagy rajtad a teher, a felelősség, esetleg a párkapcsolatodban akadnak megoldandó problémák. Utóbbival kapcsolatban segíthet, ha határokat szabtok egymásnak.  

Nyilas

Tavasszal kicsit eluralkodnak rajtad az érzéseid. A szorongásnak mindig oka van, lehet, hogy a munkahelyeden mellőznek. Ugyan mindig törekszel arra, hogy nyugodtnak és összeszedettnek tűnj, itt az ideje, hogy a sarkadra állj és a saját érdekeidet tartsd szem előtt. 

Bak

Egy hosszú út, egy fontos folyamat végéhez érsz és a befejezés lehet, hogy nem lesz könnyű, de ne feledd, hogy jó úton jártál, még akkor is, ha olykor hiábavalónak, vagy túl nehéznek érezted. Ha ez az érzés elhatalmasodik rajtad, vegyél egy nagy levegőt és lépj tovább. 

Daria Obymaha/pexels.com

Vízöntő

Itt az ideje, hogy elkezdd értékelni, hogy szabad vagy és meg tudsz állni a saját lábadon. Ne hagyd, hogy ennek az ellenkezőjéről bárki meggyőzzön. Ne kezdj új párkapcsolatba, vagy válts munkahelyet anélkül, hogy azt alaposan megfontoltad volna, ez nem az az időszak, amikor megéri impulzívan dönteni. 

Halak

Hirtelen készülsz belevágni egy új kapcsolatba vagy projektbe, pedig előbb magadba kellene nézned, hogy biztosan ezt akarod-e. Ez nem azt jelenti, hogy ne tedd, csak annyit, hogy előtte érdemes elmerengened azon, hogy pontosan mi is vezérel és mi a célod ezzel.