Jennifer Garnerről mostanában a legtöbbet annak kapcsán hallani, hogy korábbi férje és három gyermekének édesapja, közel húsz külön töltött év után Ben Affleck feleségül vette Jennifer Lopezt. A hírek szerint Jennifer Garnert ez egyáltalán nem zavarja, mi több, azt sem bánja, ha a gyermekei több időt töltenek az újdonsült házaspárral. De mindezeken túl ne feledjük, hogy Garner tehetséges színésznő, nem mellesleg pedig egy igazi konyhatündér.
Bár Jennifer mindig hangsúlyozza, hogy nem tartja magát tökéletes szakácsnak, pont a lelkesedése és a kitartása az, ami igazi konyhatündérré teszi. Ha például a gyermekei megkívánnak valamilyen finomságot, amit még soha nem készített, akkor sem mond nemet, hanem megpróbálja elkészíteni. Így lett például a család kedvence az empanada, amit csirke- és marhahússal is meg szokott tölteni.
A lényeg tehát, amit mindannyiunknak érdemes eltanulnunk Jennifer Garnertől, az, hogy otthon főzni szívvel-lélekkel és kitartással éri meg, és akkor sem szabad feladnunk a próbálkozásokat, ha csak minden második általunk készített fogással vagyunk megelégedve, vagy még kevesebbel. Idővel úgyis lesz legalább néhány olyan receptünk, amit bármikor könnyen és szívesen elkészíthetünk, a többi konyhában töltött időt pedig bátran szánjuk kísérletezésre.
Kapcsolódó cikk a hirdetés után a következő oldalon, lapozz!