Jelek, hogy az univerzum üzenni próbál neked – lehet, hogy észre sem vetted őket eddig?

Jelek, hogy az univerzum üzenni próbál neked – lehet, hogy észre sem vetted őket eddig?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Jelek, hogy az univerzum üzenni próbál neked – lehet, hogy észre sem vetted őket eddig?

Az álmaidon keresztül

Noha a kusza, értelmetlennek tűnő álmok láttán könnyű azt gondolni, hogy ezeknek a képeknek nincs semmi jelentőségük, valójában ez is komoly üzeneteket rejt magában. Az univerzum gyakran beszél hozzánk alvás közben, mert ez az egyetlen olyan időszak, amikor nem próbálsz meg tudatosan mindent megérteni és analizálni.

Sokszor az álmaid látszólag értelmetlenek, de valójában számtalan szimbólumot rejtenek magukban. Az emberek, a házak, akár egy szál virág is többletjelentéssel bír, neked pedig meg kell fejtened, mire utalnak. Például ha imádod a cicákat, az álmodban ez az állat a szeretetet, barátságot, boldogságot jelentheti, de ha kutyapárti vagy, lehet, hogy a macskák félelmet vagy kritikát jelentenek. Minden szimbólum egyéntől függően mást jelenthet!

Belső megérzések, kritika útján

Gondolkodj el egy kicsit: vannak olyan emberek a környezetedben, akikkel nem szívesen töltesz időt, de nem tudod az okát? Esetleg volt már arra példa, hogy valahova nagyon nem akartál elmenni, de te magad sem tudtad megmagyarázni, miért? Nos, ilyenkor is az univerzum üzen neked, és azt próbálja eljuttatni hozzád, hogy egyes személyek vagy helyek egyszerűen nem neked valóak!

A személyes kritika is ugyanerre utal, hiszen nem véletlen, hogy például furcsa bűntudatod támad, ha bizonyos nem neked való ételeket eszel. Ez is az univerzum egyik módszere arra, hogy éreztesse veled, ideje életmódot váltanod.

Vágyak, különleges vonzalmak segítségével

Amikor valamire őszintén vágysz (egy bizonyos állásra, vagy akárcsak egy saját lakásra), az valójában az univerzum hatása: egy kis ízelítőt ad arról az érzéseiden keresztül, hogy mi van előkészítve számodra a jövődben.

Sajnos azonban sokszor érezzük magunkat csalódottnak, miután a terveink nem úgy sülnek el, ahogy szerettük volna, és túl gyorsan le is mondunk róluk. Holott már a jövődben ott vannak ezek a dolgok, előkészítve, neked pedig az univerzumra hagyatkozva bíznod kellene magadban.

Semmiképp se csüggedj el, hiszen sosem egyenes út vezet a siker felé!

Az embereken keresztül, akik az életedbe lépnek

Néha nagyon nehéz objektíven látni a saját problémáinkat, hiszen tele vagyunk félelemmel és szorongással a hétköznapok során is. Ez az oka annak, hogy az univerzum bizonyos embereket az életedbe küld; ők azok, akik megtestesítik azokat az érzéseket és világnézetet, ami benned még nem alakult ki teljesen, de már elkezdődött.

Ezért van az, hogy sokszor adsz az ilyen barátoknak egy-egy hasznos tanácsot, majd hangosan kimondva ráébredsz arra, hogy ezt te is megfogadhatnád, de eddig eszedbe sem jutott. Ők pont azért lépnek az életedbe, hogy erre felnyissák a szemed. Legyél résen, és vedd észre az üzeneteket!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást