Szerelem / Párkapcsolat

5 jel, hogy a pasi csak tartalék-csajként kezel

Csak akkor keres, ha rossz kedve van

A férfiak a tartalék-csajokat sokszor használják – pusztán szexpartnernek – és olykor lelki szemetesládának is. Ez többnyire azért van, mert a modern társadalomban nem igazán elfogadott, hogy egy férfi gyengeséget mutasson vagy szomorú legyen valamiért, ezért ők szégyellik, ha így éreznek.

Egy olyan lány viszont, akivel nem nyilvános a kapcsolata, tökéletes arra, hogy megossza vele a gondjait anélkül, hogy emiatt szégyenkeznie kellene a családja vagy barátai előtt. Ha felkeres, mikor arra van szüksége, hogy valaki meghallgassa, azonban akkor, mikor valami jó híre van, soha, az azt jelenti, hogy csak kihasználja, hogy vigasztalod.

Érzelmileg elérhetetlen

Elvétve ugyan előfordul, hogy a B-terv lány előlép barátnővé, de ez nagyon ritka és csak akkor fordul elő, ha a férfi úgy érzi, pillanatnyilag nincs más lehetősége. Mondhatjuk, hogy ez a „ha nincs ló, jó a szamár is” tipikus esete. Az ilyen kapcsolatoknak azonban sosincs jó vége, hiszen a nő számára alapjaiban rossz és megalázó az egész felállás.

Ha úgy érzed, erőltetett, ami köztetek van és részéről nincs igazi érzelem és elköteleződés, sajnos be kell látnod, hogy csak szexre használ, illetve arra, hogy az egóját simogasd. Ilyenkor jobb búcsút inteni neki, még akkor is, ha szereted, mert többet érsz annál, hogy pusztán annyi szereped legyen az életében, hogy növeled az önbizalmát.

Oldalak: 1 2