Otthon / Szórakozás

Biztos jelek, hogy a házadban paranormális dolgok zajlanak

Biztos jelek, hogy a házadban paranormális dolgok zajlanak

Az alábbi jelek arra utalnak, hogy paranormális jelenségek történnek a lakásodban, így érdemes nyitott szemmel járnod!

Különös hangok és mozgások

Greg Newkirk egy természetfeletti jelenségekkel foglalkozó szakember, aki úgy véli, a legtöbb szellem nem ijesztgetni akar, egyszerűen csak üzenetet próbálnak közvetíteni felénk.

Ő úgy véli, hogy ha az otthonodban megmagyarázhatatlan zajokat hallassz (kopogást, lépéseket, kaparászást), esetleg árnyakat látsz, vagy a tárgyaid úgy kerülnek más helyre, hogy nem értél hozzájuk, az arra utal, hogy kísértet van a lakásban.

Szintén ezt jelenti az, ha pislákolnak a fények a szobában, még akkor is, ha vadiúj villanykörtét szereltél be a napokban.

De ez nem feltétlenül jelenti egyet azzal, hogy rosszat akarnak neked, hanem sokkal valószínűbb, hogy valamit mondani szeretnének neked.

 

Ektoplazmát találsz a lakásban

A férfi azt is elárulta, hogy találkozott már ektoplazmával kísértetjárta lakásban.

Ez egy olyan kémiai anyag, amit a megidézett entitás (szellem, kísértet) állít elő valamilyen általunk nem ismert mechanizmus révén, és hogy pontosan mi is ez, azt egyelőre senki sem tudja.

Részben azért sem, mert nagyon kevesen találkoztak ezzel az anyaggal.

Greg Newkirk elmondása szerint leginkább egy romlott tojásra emlékeztet az állaga, és a kísértetjárta otthonokban néha megmagyarázhatatlanul feltűnik a padlón, az asztalon, vagy lényegében bárhol.

Érdemes neked is megnézned a szobát, találsz-e bárhol ilyen furcsa anyagot.

 

Furcsa érzéseid vannak

Néha úgy érzed, hogy valaki figyel téged, pedig minden függönyt behúztál, és egyedül vagy otthon?

Noha ez önmagában még nem feltétlenül jelenti azt, hogy kétség kívül szellemek járnak az otthonodban, Newkirk szerint ez kétség kívül gyakori jelenség a kísértetjárta lakásokban.

Ha te magad is érzed, hogy negatív rezgések vesznek körbe a négy fal között, és megmagyarázhatatlanul átjár a hideg, az erősen annak a jele, hogy egy természetfeletti jelenség zajlik a közvetlen környezetedben.

A hatodik érzéked ugyanis sokszor előjelezi, ha egy szemmel nem látható lélek van a közeledben!

 

Átalakul a viselkedésed

Talán nem is gondolnád, de ha természetfeletti jelenség zajlik az otthonodban, az rád és a viselkedésedre is erőteljes hatással van.

A különféle megmagyarázhatatlan történések miatt nem tudsz koncentrálni, stresszesebb, idegesebb leszel, nem tudsz aludni, és a hangulatod teljes mértékben leromlik.

Newkirk is mesélt ilyen tapasztalatairól: amikor egy kísértetjárta lakásban járt, ő maga is észrevette, hogy minél több időt tölt ott, annál rosszabbul kezdte érezni magát.

 

Milyen házakat kísértenek?

Azt gondolnánk, csak a régebbi épületekben üthetik fel fejüket a kísértetek (mint például egy régi kastély, börtön, esetleg nagyon korán épült lakóház), de valójában a modern otthonokban is történhetnek természetfeletti jelenségek.

Szakértők szerint ilyen esetben sokkal fontosabb azt kideríteni, mi történt az adott telken, ami miatt a szellemek célba vehetik az otthonodat.

Lehet, hogy olyan helyre építkeztetek anno, ami kimondottan vonzó számukra.

Egyesek úgy vélik, a kísértetek leginkább a kéményeken keresztül jutnak be a házakba, és többnyire kiválasztanak egy-egy helységet, ahol a leggyakrabban tűnnek fel.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást