Mi a vércsoportod? Ez jellemező rád, a japán horoszkóp alapján

Mi a vércsoportod? Ez jellemező rád, a japán horoszkóp alapján

Címlap / Életmód / Ezotéria / Mi a vércsoportod? Ez jellemező rád, a japán horoszkóp alapján / 2. oldal

0-s vércsoport

A 0-s vércsoportú emberekről úgy tartják, hogy igazi társasági emberek, képesek harmóniát teremteni egy csoport tagjai közt, gondoskodnak a csoport hangulatáról. Könnyelmű, békés és gondtalan emberek benyomását keltik. Úgy tartják róluk, hogy jószívűek és jóindulatúak, szeretnek nagyvonalúan pénzt költeni. A 0-s típusokat általában mindenki szereti.

Azonban nekik is van egy meglepően makacs, erős akaratú oldaluk is, titokban mindenről megvan a saját véleményük. Nagyon rugalmas emberek, alkalmazkodóképesek és könnyen elfogadják az új dolgokat. Befolyásolhatják őket más személyek vagy külső hatások.

Úgy tűnhet, hogy higgadt, megbízható emberek, de gyakran félrecsúsznak és véletlen baklövéseket követnek el. Összességében a 0-s vércsoportúak szeretetre méltó emberek.

AB vércsoport

Az AB vércsoportú emberek finom érzékenységgel rendelkeznek. Figyelmesek mások érzéseit illetően, körültekintően és óvatosan foglalkoznak a körülöttük levő világgal. Másrészt azonban szigorúan magukba fordulnak és csak a hozzájuk nagyon közel állókkal törődnek.

Úgy tűnhet, két személyiségük van: az egyik az, amit kifele mutatnak, és egy sokkal érzékenyebb belső, amely saját szűk világukban van jelen. Gyakran válnak szentimentálissá, ilyenkor túl mélyen látják a dolgokat. Általában sok barátjuk van, de a magányt jobban szeretik.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást