Szerelem / Párkapcsolat / Szex

Izgatási különóra: a vizualitás

A vizuális ingerek a férfiak számára nagyon fontosak. Ezt valószínűleg minden nő tudja, hiszen találkozik vele lépten-nyomon. De abba vajon belegondoltak, hogy esetleg nekik is ugyanolyan élvezetet jelenthet a képi ráhatás, mint a párjuknak?

Pedig sok esetben nagyon is így van. A nők körében ezek a dolgok kissé elnyomva vannak jelen. Valahogy nem szívesen beszélnek ilyesmiről, hiszen ezt nem illik. De hát miért is nem? A nők vizuális ingerekre való fogékonysága ugyanúgy megvan, csak a kihasználás körül lehetnek itt-ott bibik. 

Ez azt jelenti, hogy csak akkor érdemes ezzel is próbálkozni, ha már túljutottál életednek azon a szakaszán, hogy azzal legyél elfoglalva szex közben, hogy mi zavar magadon, vagy hogy mivel nem vagy elégedett. Ezt a fajta pluszt csak akkor tudod értékelni, ha arra tudsz figyelni, ami valóban lényeges, nem pedig arra, ami belőled szorongást vált ki. Ha azonban már elérted ezt az állapotot, akkor szabad a pálya a kipróbálás felé.
 

Tükör

A feng-shui szerint nem jó tükröt tartani a hálószobában, mert negatív energiákkal látja el a teret. Ebben lehet valami, úgyhogy ezzel nem is vitatkoznánk. Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy a tükör segítségével olyan perspektívákhoz juthatsz hozzá, amilyenekről eddig csak álmodozhattál. Mindent, vagyis tényleg mindent meg lehet nézni közben, legyen a fantáziád akár a soft, akár a hard kategóriában. Ráadásul igen egyszerű beszerezni, és akármikor elő lehet venni. Persze az sem utolsó szempont, hogy ez nem csak egy szexuális kellék, hanem továbbra is be tudja tölteni gyakorlati funkcióját.

Olvastad már?  Kiderült: ennek a pártípusnak van a legkielégítőbb szexuális élete

Fotó, film

Ezek a lehetőségek inkább a gyakorlottabbaknak valók. A fotó ma már vicces játék, hiszen rögtön láthatjuk, ha egy kép nem jó, illetve azonnal törölni is tudjuk. Amikor azonban kedvesünknek szeretnénk kedveskedni egy-egy aktus közben elkapott pillanattal, akkor bizony gondban lehetünk, ha nincs saját fotónyomtatónk. Ezért, ha ez a terv, akkor először kérdezzünk körbe az ismerősök között, és ha ott sincs, akkor inkább szerezzünk be egyet.

A film esete is hasonló. Minkét lehetőségnél előre meg kell beszélni a használatot, hiszen nem csak egy embert érint az elkészült anyag. A filmeket ezután gondosan kell őrizni. A celebek hírnevének igazán jót tesz, ha kiszivárog egy-két házi pornófelvétel, de a mi esetünkben a munkahelyünk valószínűleg nem lenne olyan lelkes. A felvétel jó helyen van a mi gépünkön, rejtve, jelszóval védve, így még illetéktelenek sem tudják majd meglesni. 

Ellenben, ha kerülget minket a hangulat, és belepillantunk az általunk készített anyagba, akkor bizony gyorsan meg kell majd keresnünk a partnerünket, hiszen nagyon sürgető lesz az utána való vágy. Ráadásul, ha esetleg úgy érezzük, hogy a felvétel már unalmas, akkor nosza, alkossuk újra! Minden csak rajtunk múlik, így ha ahhoz van kedvünk, akkor féltve őrzött kincs lehet belőle, de akár egy egész videótárat is felépíthetünk, persze hangsúlyozottan csak akkor, ha ebben mindketten egyetértünk.

A szex két emberre tartozik, a magánügyük. Ha ahhoz van kedvük, hogy megörökítsék magukat az extázis közben, esetleg csak egy-két pikáns részletet akarnak elkapni, akkor az az ő dolguk. Nem az a lényeg, hogy mit szólnak hozzá az emberek, hisz úgyse látja senki, hanem az, hogy nekünk és a partnerünknek örömet szerezzen.