Izgalmas tapéták, amiktől teljesen új arcot kap a lakás

Izgalmas tapéták, amiktől teljesen új arcot kap a lakás

Címlap / Otthon / Dekor / Izgalmas tapéták, amiktől teljesen új arcot kap a lakás

Azt gondolnánk, a tapéták ideje lejárt, és valóban nem divat már a teljes lakást tapétával beborítani, mint nagyanyáink tették. Azonban a jó minőségű, 3D-s, víz- és karcálló fotótapéták igazán különlegessé varázsolhatják a szobát! Segítségükkel nagyíthatunk a kis tereken, távolságot adhatunk a szemnek, sőt, a tapétán megjelenő textúrák is csalókák lehetnek az érzékszerveink számára. Az biztos, hogy a következő tapéták közül bármelyiket is választjuk, feldobjuk velük a lakást!

Nappaliba

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

A lebegő geometriai formák, az építőkocka jellegű fakockák, az egymás mögött sorakozó, hántolt fatörzsekből épített kapufélfák, vagy a gúlatüskékkel tűzdelt alagút különös térérzetet kölcsönöznek a nappalinak és nagyítják a teret.

Hálószobába

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Szinte hallod a gyengéden csobogó víz hangját, a madarak csiripelését, és érzed az akácok illatát. A természet ihlette tapéták vakációhangulatot és nyugodt pihenést ígérnek.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Rusztikus hangulatot kölcsönöznek a hálószobának a különböző anyagokat a megtévesztésig utánzó tapéták.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Ágyvégként is kiválóan funkcionál a szatén-, szőrme-, bőr- vagy más szövet hatású 3D-s tapéta. A gombokkal tűzött és a steppelt változatok is rendkívül élethűek, érzéki csalódást okoznak a szemnek.

Gyerekszobába

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

A rózsaszín vagy kék pöttyös, csíkos, pillangós tapétákon túl is van élet, pontosabban tapéta – a gyerekszoba üde színfoltja lehet a repülős, léghajós, madaras, vagy az űrhajós, bolygós, űrlényes tapéta, de a világtérkép a régióra jellemző állatokkal, vagy az erdőt imitáló tapéta fákkal és kisállatokkal szintén jó választás lehet.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást