5+1 ismerős, akit most azonnal törölj ki a Facebook oldaladról

5+1 ismerős, akit most azonnal törölj ki a Facebook oldaladról

Címlap / Kikapcsolódás / Tech és kütyük / 5+1 ismerős, akit most azonnal törölj ki a Facebook oldaladról

Akiről nem is tudod, kicsoda

Nagyszerű, hogy Micike férjhez ment, Mancika pedig babát vár… Csakhogy a keresztnevükön kívül sem a vezetéknevük, sem az arcuk nem mond semmit számodra.

Fogalmad sincs, hogyan kerültek az ismerőseid közé. Még az is átfut az agyadon, hogy valaki titokban vadidegenek jelölgetésére használja a profilodat.

Végül rádöbbensz: egy közös iskola vagy munkahely miatt igazoltad vissza őket annak idején, nehogy sértődés legyen a vége. Esetleg pont a másodunokatestvéred keresztanyjának a szomszédai, akik egy családlátogatás alkalmával megköszönték, hogy visszavitted a kerítésen átkullogott macskájukat.

Ettől viszont még nincs keresnivalójuk az életedben napi szinten…

Ex

Mindegy, milyen ex – sőt az sem számít, kinek az exe. Lehet expasi, exbarát, exhaver, exkolléga, vagy éppen a párod, egy barátod, egy haverod vagy egy kollégád exe.

Tudod, az ex koncepciójának lényege a múlt idő, tehát ha nem fűz össze velük más kapocs, inkább takarítsd el őket a jelenedből!

Ha csupán azért tiltakozol a törlés ellen, mert ez a gyakorlat szerinted embertelen és gyerekes, csak szólunk: nem véletlenül adott a lehetőség, ráadásul az állandó ellenérzésekkel csak magadat mérgezed.

Lehet, hogy nem tűnik egyszerűnek megnyomni azt a bizonyos gombot, de hidd el: utána sokkal jobb lesz!

A gimis anyuka

Évfolyamtársad volt a csaj, aki Kukorica Jancsi módjára lemorzsolódott.

Vagy a négy évet éppen kijárta, de utána néhány hónapon belül jött a baba.

Igazából sosem szövődött barátság köztetek. Semleges viszonyt ápoltatok tiniként – vagy köszöntetek egymásnak a suli folyosóján, vagy nem.

Mindössze azért fogadtad el a jelölését anno, mert kíváncsi lettél, milyen az az életút, ami homlokegyenest eltér a tiédtől. Hiszen amikor szemináriumokra jártál, vagy már dolgozni, ő javában pelenkázott!

A cuki babából azóta ovis vagy iskolás lett, neked pedig fogalmad sincs, mit keresnek a hírfolyamodban a cseperedéséről szóló fejlemények. Tényleg, mit is?

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást