Párkapcsolat / Szerelem

Íme a párkeresés 10 modern követelménye

Íme a párkeresés 10 modern követelménye

6. Egy megnyerő személyiség

Szörnyű napod volt a munkahelyen vagy előző nap életed legrosszabb randiján voltál? Nem számít, a következő találkozón úgy kell megjelenned, mint akinek jó kedve van, optimista és élvezi az életet. A negatív és lehúzó hangulat senkit nem fog megnyerni.

7. Humor mindenek felett

A randizás napjainkban stresszes, fárasztó és idegölő, így humorérzékünkre nagyobb szükség van mint valaha. Ha nagyon magad alatt vagy, gondolj arra, hogy a legrosszabb randi is egy jó sztori lesz pár év múlva, amin önfeledten nevetsz majd a barátnőiddel.

8. Megértő lélek

Valaki már másodjára teszi át a találkozó időpontját a munkára hivatkozva? Mielőtt elküldöd melegebb éghajlatra, inkább légy megértő. Nem szabad mindenen felkapni a vizet, lehet, hogy tényleg közbejött neki valami. Ha minden ilyenen stresszeled magad, gyötrelmes lesz számodra az ismerkedés.

9. Határozott közvetlenség

Ha sikeres akarsz lenni és túl akarod élni 2021 ismerkedési-világát, akkor itt az ideje, hogy ne kertelj többé. Ha halogatod azt, hogy megmondd valakinek, hogy nem akarsz tőle semmit, vagy éppen azt nem mered bevallani, hogy odavagy érte, el fogsz veszni a káoszban. Légy direkt, őszinte és határozott, ma már így mennek a dolgok.

10. Szilárd hit

Még akkor is, mikor annyi csalódás ér, hogy készen állsz tíz macskával, vénlányként leélni az életed, hinned kell. Hinned kell abban, hogy megtalálod az Igazit és nem szabad feladnod a reményt. Boldog kapcsolatot érdemelsz és ha hiszel ebben, be is fogod vonzani!

1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást