Íme a párkeresés 10 modern követelménye

Íme a párkeresés 10 modern követelménye

Címlap / Szerelem / Íme a párkeresés 10 modern követelménye

1. Vastag bőr

Bizony nem ritka, hogy látszólag minden jól alakul valakivel, aztán az illető eltűnik az éterben, mint szürke szamár a ködben. Ez már mindenkivel előfordult és egyik alkalommal sem lett könnyebb, de ez van: vastag bőrt kell növeszteni, megrázni magad és továbbmenni.

2. Rossz memória

Az embert – főleg egy nőt – annyi negatív impulzus érhet a randizás terén! Visszautasított és ezen megbántódott férfiak igazságtalan sértései, szexista és tárgyiasító megnyilvánulások az online térben.

Ha mindet a szívünkre vennénk, akár zárdába is vonulhatnánk, ezért jobb ezeket inkább elfelejteni.

3. Pozitív hozzáállás

A fent említett impulzusoknak köszönhetően könnyen elmehet a kedvünk a randizástól, de nem szabad úgy folytatnunk a párkeresést, hogy gyanakvóak és negatívak vagyunk, hiszen mindenkinek meg kell adni az esélyt.

Ha ebben nem hiszel, a kiábrándultságod megérzik a férfiak és elszalaszthatsz egy potenciális jelöltet.

4. Netflix előfizetés

Hányszor halljuk a „netflix & chill” kifejezést, ugye? Egyrészt remek téma, hogy kinek melyik a kedvenc filmje-sorozata, másrészt ha komolyra fordulnak a dolgok, kell a netflix, hogy tudjunk az illetővel „chilllezni”.

5. Egy jó terv

Ma már mindenkinek van terve, ezért jobb pár dolgot rendbe tenni a magadban mielőtt elmész egy randira. Ha tetszik, tudtára adod vagy várod hogy ő jelentkezzen?  Ha csak laza kapcsolatot keres, benne lennél, vagy neked csak komoly jöhet szóba?

Egy hétre előre több randit is leszervezel és meglátod, hogyan alakulnak a dolgok, vagy egyszerre csak egy jelöltre koncentrálsz? Jó, ha az ember tisztában van azzal mit akar, kit keres és mi fér bele neki, ezzel sok időt és fejfájást megspórolhatunk.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást