5 intő jel, hogy csak a szexre kellesz

5 intő jel, hogy csak a szexre kellesz

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5 intő jel, hogy csak a szexre kellesz

Sikeres hollywoodi filmcímként is találkoztunk már ezekkel a szavakkal. Ám a való életben mégsem egy szívderítő érzés, ha az ember lánya rájön, hogy szíve választottjának, „a nagy Ő-nek” csak a szexre kell. Azonban, ha figyelünk az intő jelekre, könnyedén átláthatunk a rózsaszín felhőn.

Keress utána

Az internet és a közösségi oldalak által átszőtt világban semmi nincs rejtve. Bátran keressünk rá lovagunk nevére. Árulkodó lehet a kapcsolati státusza, még annak nyilvánossága is. Böngésszük át a fotókat és járjunk utána az állítólagos „csak a lánybarátoknak”.

Már az első randin

A nagy találkozás, amelyen sok minden eldől. A mennyekben érezhetjük magunkat, amikor meglátjuk a külsőleg tökéletes, szoborszépségű pasit, aki csak ránk vár, de könnyedén a mennyországból a pokolra juthatunk, amikor az elragadó mosoly és minden egyes szó az ágy felé venné az irányt. Ilyenkor a legjobb, amit tehetünk, hogy mérlegelünk. Summázni kell, hogyha megtesszük, érzelmileg képesek vagyunk-e túllépni? Megéri nekünk? De ha a fiú nagyon tetszik, akkor taktikázni, iránytani kell a helyzetet. A lényeg, hogy egy gondolattal mindig előbbre járjunk.

„Mit is mondtál?”

A legkiábrándítóbb dolog, ha találka partnerünket azon kapjuk, hogy üveges tekintettel a falat bámulja, miközben mi életünk nagy fordulópontjairól mesélünk. De amint a szex kerül szóba, a ki, mit, mikor, hol, hogyan kérdéskör, máris hegyes füllel hallgat és élénket reagál. Néha még mocskos jelzőket és szófordulatokat is bedob, hogy értsük, mit is akar valójában. Ne menjünk bele a játékba, kivéve, ha a végső célállomásról alkotott képünk megegyezik

Love

A szerelem első látásra szép dolog, csak egy nagy baj van vele: a férfiaknál ritka, mint a fehér holló. Épp ezért, ha már az elején elhangzik az áhított szó, gondolkozzunk reálisak. Valószínű, hogy ez a szalmaláng perzselően fog égni az első együttlétig. Természetesen vannak kivételek, de ahogy mondani szokták a kivétel erősíti a szabályt.

Köd előtte, köd utána

Ismerős jelenség mindenkinek, amikor a telefont szuggerálva várjuk a megváltó hívást. Percenként lessük a mobilunk kijelzőjét, ellenőrizzük a térerőt és vizslatjuk a postaládánkat. Napok telnek el így, de kénytelenek vagyunk felfogni: ez a pasi felszívódott. Amikor már belenyugodnánk a dologba, kapunk egy magyarázkodással teli, érzelmektől túlfűtött hívást, ám ahelyett hogy elalélnánk a gyönyörtől, kapjunk észbe. A legvalószínűbb, hogy nem csak mi vagyunk az egyetlen tűzben tartott vas.  

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást