Ne félj az intim bolttól!

Ne félj az intim bolttól!

Címlap / Szerelem / Szex / Ne félj az intim bolttól!

Ezért lehet félelmetes egy ilyen különleges bolt

Egy intim bolt meglátogatása sokakban ébreszt szorongást, hiszen attól tartanak, összefutnak egy ismerőssel, vagy egyszerűen zavarban érzik magukat a termékek látványától. Pláne akkor, ha a használatukról, jellemzőikről kérdezgetik az eladót. És akkor még nem is beszéltünk az előítéletekről, ami a szexuális irányultságodat, érdeklődésedet vagy épp a tapasztalatlanságodat illeti. 

Nincs ok azonban az aggodalomra, hiszen egyrészt mindenki átéli azt a bizonyos első alkalmat, másrészt az eladó dolga épp az, hogy segítsen a termékekkel való ismerkedésben. Ha mégis inkább online vásárolnál, a Szexaruhaz.hu Szexshop első játékszerei kiválóak lehetnek arra, hogy megfűszerezd az együttléteket. 

Az eladó szerepe

Az eladó dolga nem az, hogy elriasszon. Sőt, a segítségnyújtáson túl a nyugodt, kényelmes légkör megteremtése is a feladatai közé tartozik. Egy jó szexbolti eladó társaságában nem fogod magad feszélyezve érezni. Képes ugyanis minden fontos információt, tudnivalót megosztani a termékekről, igényeid tükrében pedig segít a számodra tökéletesen megfelelő játékszerek kiválasztásában. 

Egészen más tapasztalás teljes fizikai valójában megérinteni, szemügyre venni egy-egy dolgot, mint a webshopok kínálatából, képek, videók alapján választani. Az igazán félénkek számára azonban a legjobb, ha online szexshopokból vásárolnak. Ha mégis betérnél egy fizikai boltba, alábbi tippjeink segítségével még egyszerűbben legyőzheted a félelmeidet.

Tippek kezdő vásárlóknak

Mielőtt bemennél egy konkrét boltba, keress rá az interneten! Nézz utána, milyen véleménnyel vannak róla mások, mennyire megbízható. Ezek alapján máris meg tudod határozni, hogy tényleg érdemes-e odamenni. 

Soha ne kezdj vásárlásba csak úgy, konkrét elképzelések nélkül! Határozd meg előre, mit szeretnél, pontosan milyen termékeket keresel. Az eladó is könnyebben tud segíteni abban az esetben, ha a lehető legtöbb információt osztod meg vele az adott termékről és részletesen meghatározod az igényeidet. 

Ha egyedül nem szívesen vásárolsz, hívj el magaddal valakit! Máris nem lesz olyan ijesztő a helyzet, ha a legjobb barátnőd, barátod vagy a párod is ott van veled. Kikérheted az ő véleményét is, megoszthatod vele a kétségeidet, és az eladóval is könnyebben létesíthettek kapcsolatot együtt. Sőt, akár a társadat is megkérheted arra, hogy feltegye a kérdéseket. 

Egy szexshop meglátogatása nem feltétlenül egy félelmetes élmény, ha megfelelő helyre mész, szórakoztató és tapasztalatokban gazdag esemény lehet. 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást