A magyar márka, ami minden bőrproblémádon segít – interjú a KrémNatur alapítóival

A magyar márka, ami minden bőrproblémádon segít – interjú a KrémNatur alapítóival

Címlap / Életmód / Pénz és hivatás / A magyar márka, ami minden bőrproblémádon segít – interjú a KrémNatur alapítóival

Te is érezted már azt, hogy az idő előrehaladtával a bőröd egyre jobban igényli a törődést? Az sem árt, ha van egy jól bevált szépségápolási rutinod, de csak akkor, ha tényleg biztos vagy benne, hogy valóban támogatod vele a bőröd egészségét és szépségét.

Még jobb, ha ezt teljesen növényi eredetű összetevőket tartalmazó termékekkel éred el, a természetvédelem fontosságát is figyelembe véve. Éppen olyanokkal, amelyeket a KrémNatur alapítói, Lina és Anikó álmodtak meg a természetes szépségápolás jegyében.

Mikor és milyen indíttatásból alapítottátok meg a KrémNaturt? 

A KrémNatur márkát ketten álmodtuk meg sok éve. Ez az álom jó darabig csak egy álom maradt. Dédelgetett, féltve őrzött és meg nem született álom. Aztán egy szép tavaszi napon eljött az idő, hogy belevágjunk és megcsináljuk a saját kozmetikai márkánkat. Úgy, ahogy mi szeretnék. Olyan természetes és megbízható alapanyagokból, amiket szívesen használunk magunkon, a gyerekeinken és az egész családon. Olyat sikerült alkotnunk, amiben 100%-ig megbízunk és bátran ajánlunk a barátaiknak, szeretteiknek is. 

Milyen alapelvek szerint készülnek a termékeitek? 

Termékeinkben kizárólag növényi eredetű összetevők vannak. Nem használunk mesterséges illatanyagok, színezékek, parabéneket, SLS-t, SLES-t és semmilyen kőolajszármazékot vagy pálmaolajat. Csak natúrkozmetikumokban elfogadott tartósítószert alkalmazunk. Semmilyen állati eredetű összetevőt nem használunk. Fontosnak tartjuk, hogy a termékeink állatkísérletektől mentesek legyenek és környezetbarát módon készüljenek. Hiszünk benne, hogy ezekkel az alapelvekkel teszünk azért, hogy megóvjuk a természetet. 

Forrás: facebook.com/Kremnatur

Hogyan és mennyi idő alatt fejlesztetek ki egy-egy új terméket? 

Általában 6 hónap és 1 év közötti időre tehető a teljes folyamat. Ez az idő elég arra, hogy a gondolatból egy, a fogyasztók által megvásárolható termék kerüljön a portfóliónkba. Mindig figyeljük az aktuális szépségápolási trendeket és a vásárlói igényeket, visszajelzéseket, melyeket alapul veszünk egy-egy termék megalkotásakor.

Mi a különbség a szintetikus és a természetes alapanyagok között? Miben más a bőrre gyakorolt hatásuk? 

Úgy tűnik, hogy a természetes hatóanyagok hatékonyabbak lehetnek a bőrproblémák kezelésében, és azt tapasztaljuk, hogy a vásárlóknak is kiemelkedően fontos, hogy természetes alapanyagokból készült termékeket használjanak a bőrükön. A márkánk arculatának kialakítása során végzett fogyasztói felmérésből is ez az eredmény látszik, a természetes hatóanyagok alkalmazása nem volt kérdés számunkra sem.

Forrás: facebook.com/Kremnatur

Honnan szerzitek be az alapanyagokat? 

Olyan jól ismert alapanyag beszállítókkal dolgozunk együtt, melyek biztosítani tudják az általunk támasztott minőséget. Fontos, hogy megbízható forrásból származó alapanyagokkal dolgozzunk, melyek a legismertebb organikus szabványok szerint lettek tanúsítva. Természetesen előnyben részesítjük a hazai cégeket, számunkra a kisvállalkozások támogatása is lényeges.

Mit tanácsoltok azoknak, akik most terveznek természetes kozmetikumokra váltani? 

Ha valaki számára fontos a természetesség és hogy olyan termékeket használjon, melyek ökológiai szempontokat is figyelembe véve készültek, akkor ne késlekedjen tovább, váltson natúrkozmetikumra. 

Forrás: facebook.com/Kremnatur

Hogyan jelenik meg a fenntarthatóság a márkátok életében? 

Óvjuk a természetet, hisz a Földet a Mi gyermekeink öröklik majd. Kizárólag növényi eredetű alapanyagokat használunk termékeinkben, valamint csomagolóanyagaink kiválasztása során is célunk, hogy könnyen lebomló, újrahasznosítható csomagolóanyagokat válasszunk. Hiszünk abban, hogy nem, vagy csak a legkisebb mértékben szabad beleavatkozni a természet körforgásába, és mi magunk és a családjaink is ebben a filozófiában élnek nap, mint nap.

Kiknek ajánljátok a termékeiteket? 

Mindenkinek, akinek fontos a mindennapi természetes arcápolás. Mindenkinek, aki bőrproblámákkal küzd, és szeretne rá természetes megoldást. Azoknak, akik harcolnak az öregedés jeleivel, vagy csak szeretnék azokat megelőzni. Azoknak, akik biztosan olyan kozmetikumot szeretnének használni, ami természetes összetevőkből készült, hatásos és megbízható forrásból származik! 

Forrás: facebook.com/Kremnatur

Egyedi kéréseket is vállaltok? 

Természetesen! Manufaktúra vagyunk, kicsik, rugalmasok, fontos számunkra a minőség. Mindig igyekszünk figyelembe venni egyéni igényeket, kívánságokat. Csak jelezni kell felénk, ha speciális igényei vannak valakinek, szívesen segítünk, ha van rá lehetőség, szeretjük a kihívásokat!

VIDEO Ezzel a szájfestéssel nagyíthatod az ajkaidat optikailag

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!