Életmód / Ezotéria

Innen tudhatod, hogy a pasinak sajnos nem tetszel – csillagjegye szerint

Innen tudhatod, hogy a pasinak sajnos nem tetszel – csillagjegye szerint

Kos

A Kosok rendkívül őszinték és egyenesek, ha pedig valakivel együtt szeretnének lenni, azt hamar a tudtára adják. Ha a pasinál nem egyértelmű, hogy tetszel-e neki vagy sem, akkor sajnos valószínű, hogy a második opció áll fenn. Ezek az emberek ugyanis őszintén megmondják, ha szeretnének ismerkedni valakivel, és többet akarnak a barátságnál.

Bika

Egy Bikánál nagyon nehéz megállapítani, mennyire tetszel neki. Hiszen ez a jegy nehezen bízik meg másokban, és hosszú időre van szüksége ahhoz, hogy megnyíljon előtted, ráadásul sokszor egyáltalán nem olvas a sorok között, így fogalma sincs arról, neked mennyire bejön. Ha viszont egy Bika jegyű férfi úgy kezel téged, mint egy távolabbi ismerőst, nem keres túl gyakran, és ritkán kérdez téged személyesebb témákról, akkor ne is vesztegesd az idődet!

Ikrek

Amikor egy Ikrek pasi vonzódik valakihez, biztos, hogy mindent elkövet azért, hogy megnevettesse őt, és kalandos programokra vigye. Szeret flörtölni, ezért bókot bókra halmoz ilyenkor, és le sem veszi a másikról a szemét, így elég nehéz lenne félreérteni ezeket az egyértelmű jeleket. Ha ezek közül semmit sem tapasztaltál, és csak néha-néha dicsér meg téged, valószínű, hogy nem szeretne most többet barátságnál.

Rák

A Rákok természetüktől fogva gondoskodó alkatok, és ha tetszel neki, ezt az oldalát hamar megismered. Hiszen ilyenkor állandóan érdeklődik, felajánlja a segítségét, és az sem ritka, hogy ha beteg vagy, meglátogat egy adag forró levessel. Azonban ha nem tetszel neki, akkor sokkal visszafogottabb, és inkább csak felületes dolgokról beszélget, ahelyett, hogy gyakran kérdezne felőled.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást