Az indiánok gyógyító köve a fogyókúrát is támogatja

Az indiánok gyógyító köve a fogyókúrát is támogatja

Címlap / Életmód / Ezotéria / Az indiánok gyógyító köve a fogyókúrát is támogatja / 2. oldal

A kéz, amely türkizt visel, sohasem lesz szegény.” – tartja a régi közmondás. Az ókor embere a türkiznek védő-gyógyító szerepet tulajdonított, de a tengerszínű ásvány napjainkban is nagyon népszerű, hiszen testileg és lelkileg egyaránt viselője hasznára válik.

4/5 A homlokcsakra segítő köve

A türkiz a torokcsakra mellett a két szemöldök között elhelyezkedő homlokcsakra köve is. Testünk ezen része, melyet más néven harmadik szemként is emlegetnek, a lélek színhelye.

E területen történik a meditáció és az intuíció vezérlése, valamint itt összpontosul a hatodik érzék képessége. Működési zavara esetén – többek között – fejfájás, látászavarok, vakság, pszichés zavarok, de még akár agyvérzés is felléphet.

A türkiz ezeket a problémákat mind képes orvosolni. A homlokcsakrához kapcsolódó intuíció erősítésének, valamint a lelki harmónia helyreállításának képessége teszi igazán értékessé ezt a csodálatos ásványt.

5/5 Támogatja a fogyókúrát, óvja a fogakat

A türkiz erősíti a májat, és – savtalanító hatása révén – a vesékre is jótékony hatással van, aktív szerepet játszva ezzel a test méregtelenítő funkciójában.

Mivel a türkiz a zsírégetésben is segítséget nyújt, alkalmazása rendkívül hasznos lehet fogyókúra idején.

Ugyanakkor ez az ásvány az anorexiában szenvedőknek is hasznára válik. Sikerrel alkalmazható a fogágy megbetegedéseinél is (fogínygyulladás, fogínyvérzés). Ínysorvadás esetén is válaszd bátran ezt a követ, segíteni fog.

Nem utolsó sorban pedig egy türkizékszer viselése még a megjelenésedet is feldobja! 🙂

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»