5 imádnivaló nyári ruhadarab ősziesítve – Trend tippek

5 imádnivaló nyári ruhadarab ősziesítve – Trend tippek

Címlap / Stílus / Divat / 5 imádnivaló nyári ruhadarab ősziesítve – Trend tippek

A szokatlanul enyhe október ellenére lassan eljött az idő, amikor búcsút kell intenünk a meleg időjárásnak, pedig lelkünkben még a nyár napfényes hangulata uralkodik. Szomorúan csomagoljuk el a szeretett, de télre túl lenge darabokat, melyeket csak jövőre fogunk újra viszont látni. A kedves, virágos nyári ruhát, a stílusos hosszú szoknyát mind a gardrób mélyére száműzzük, nehéz szívvel.

De ennek feltétlenül így kell lennie?

Kedvenc nyári ruháinkat feladni a hideg miatt sosem könnyű – hiszen a hideg ellenére még ragaszkodunk a nyárias jókedvhez – azonban nem feltétlenül kell minden nyári darabot elpakolnunk jövőre. Ne ints búcsút lenge ruhatáradnak, hanem az alábbi stílusos tippekkel építsd bele a téli kollekciódba. Íme pár ötlet, hogyan integráld bele kedvenc nyári ruhadarabjaid a téli öltözködésedbe.

A miniszoknya

Ez a klasszikus akkor sem maradhat ki a ruhatárból, ha kint hűvös szelek fújnak.

Egy szexi miniszoknya nyáron jól mutatott rajtad, hiszen láttatni engedte a szépen lebarnult lábakat, de télen is könnyedén hordható viseletet varázsolhatsz belőle.

Mindössze annyit kell tenned, hogy a hozzá passzoló nyári top helyett egy meleg pulcsit veszel, a tűsarkú szandál helyett pedig egy csinos boka csizmát.

És természetesen ne feledkezz el valami jópofa harisnyáról sem!

 

A nyári ruha

Semmi nem emlékeztet jobban a napfényes nyári napokra, mint a kedvenc nyári ruhád.

Az se ijesszen el, ha vidám virágos mintája van, hiszen így is remekül illeszthető bele a téli ruhatárba, mindössze olyan vastagabb ruhadarabokat viselj vele, melyek színben illenek hozzá.

Vehetsz alá cicanadrágot, vagy akár farmert is.

Csizmával és pulcsi alá is jól mutat, de húzhatsz alá egy meleg garbót is, hogy biztosan ne fázz benne.

 

Farmerdzseki

Egy világoskék, rövid farmerdzseki olyan örök klasszikus, amely minden ruhatár szerves része lehet, bármelyik évszakban.

Ugyan a farmer anyag nem arról híres, hogy védene a hideg ellen, de nem kell lemondanunk róla a hűvös évszakokban sem, hiszen remekül lehet alá öltözni.

Egy – vagy két – extra vastag anyagú garbó például tökéletes megoldás, kiegészítve egy meleg, kötött sállal és színben passzoló kesztyűvel.

A sapkát se felejtsd el, így lesz teljes az összhatás.

 

Szakadt farmernadrág

Szintén egy olyan kedvelt viselet, amelyről a fiatal nők nem szívesen mondanak le akkor sem, ha a hőmérséklet fagypont alá esik, de nem is kell, hiszen egyszerűen alakítható téli öltözékké.

Egy szűk, de vastag felsővel és egy hosszú, meleg kabáttal stílusos lesz a szetted.

Bármilyen csizmával jól mutat a szakadt farmer, és ha tényleg hideg az idő, vegyél alá bátran harisnyát, hiszen jópofa, ahogy kivillan a nadrág alól.

 

Nyári szoknya

A kánikulában kényelmes viselet volt a midi, vagy hosszú nyári szoknyád egy rövid toppal, de télire túl vékonynak találod?

Nem kell lemondanod róla, hiszen ha jól alá öltözöl, a hidegben is stílusos lehetsz benne.

Vegyél fel hozzá egy vastag, harisnyát, mely lehet akár egyszínű, akár bohókásan mintás, a lényeg, hogy melegen tartson.

De az sem gond, ha farmernadrágot húzol hozzá!

Kapd magadra utolsó simításként a szokásos sapka, sál, kesztyű kiegészítőket, hogy biztosan ne fázz meg és fejezd be a szettet egy hosszú, kötött kardigánnal, ami garantáltan melegen tart.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást