Ilyen barát vagy a zodiákusod alapján – Magadra ismersz?

Ilyen barát vagy a zodiákusod alapján – Magadra ismersz?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ilyen barát vagy a zodiákusod alapján – Magadra ismersz?

Kos

Tűzjegyként abba a típusba tartozol, aki bármikor képes arra, hogy fellelkesítse, motiválja és biztassa a barátait. Remek tehetséged van hozzá, hogy összehozd az embereket, te vagy a társaság igazi lelke, aki garantálja a pozitív energiát. 

Bika

Te vagy a hűség mintaképe, bármi is történik, rád mindig számíthatnak a barátaid, olyannyira, hogy ha hívnak és segítséget kérnek, azonnal otthagysz csapot-papot és mész segíteni annak, akit szeretsz.

Ikrek

Kedves és szerető barát vagy, aki mindig szívesen ismerkedik és találkozik új emberekkel, de csak kevés embert engedsz magadhoz közel. Bár könnyen ismerkedsz, de ritkán sikerül elmélyítened a barátságaidat, amelyekkel azonban ez megtörtént, azok egy életre szólnak.

Rák

A barátaid mindig számíthatnak törődésedre és végtelen empátiádra. Kiváló hallgatóság vagy, aki valóban odafigyel arra, aki beszél hozzá. Mindig odanyújtod a válladat annak, akinek szüksége van valakire, hogy kisírhassa magát.

Oroszlán

Oroszlánként szereted a reflektorfényt és épp ezért hozzád hasonló barátokkal veszed körül magad. Leginkább azok felé az emberek felé nyitsz, akik legalább olyan szenvedélyesek és intelligensek, mint te magad, így lépést tudnak tartani veled. Amit tőled várhatnak? Energiát és nagylelkűséget.

Szűz

Te vagy mindenki kedvenc tanácsadója, bárkinek remek ötletekkel szolgálsz arról, hogy hogyan kezelje a problémáit, néha jobb vagy ebben, mint a saját gondjaid megoldásában. Elemző látásmódodnak hála logikus, kézzelfogható tanácsokra számíthatnak tőled a barátaid.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást