Életmód / Ezotéria

Ilyen barát vagy a zodiákusod szerint

Ahogy személyiségünkre, kapcsolatainkra is hatással lehet az, hogy milyen jegyben születtünk, úgy arra is van ráhatása, hogy barátként milyenek vagyunk. Lássuk, hogy az egyes jegy szülötteire mennyire számíthatnak a barátai!

Kos

Tűzjegyként abba a típusba tartozol, aki bármikor képes arra, hogy fellelkesítse, motiválja és biztassa a barátait. Remek tehetséged van hozzá, hogy összehozd az embereket, te vagy a társaság igazi lelke, aki garantálja a pozitív energiát. 

Bika

Te vagy a hűség mintaképe, bármi is történik, rád mindig számíthatnak a barátaid, olyannyira, hogy ha hívnak és segítséget kérnek, azonnal otthagysz csapot-papot és mész segíteni annak, akit szeretsz.

Ikrek

Kedves és szerető barát vagy, aki mindig szívesen ismerkedik és találkozik új emberekkel, de csak kevés embert engedsz magadhoz közel. Bár könnyen ismerkedsz, de ritkán sikerül elmélyítened a barátságaidat, amelyekkel azonban ez megtörtént, azok egy életre szólnak.

Rák

A barátaid mindig számíthatnak törődésedre és végtelen empátiádra. Kiváló hallgatóság vagy, aki valóban odafigyel arra, aki beszél hozzá. Mindig odanyújtod a válladat annak, akinek szüksége van valakire, hogy kisírhassa magát.

Olvastad már?  Ez a csillagjegy illik hozzád a legjobban a szerelemben

Oroszlán

Oroszlánként szereted a reflektorfényt és épp ezért hozzád hasonló barátokkal veszed körül magad. Leginkább azok felé az emberek felé nyitsz, akik legalább olyan szenvedélyesek és intelligensek, mint te magad, így lépést tudnak tartani veled. Amit tőled várhatnak? Energiát és nagylelkűséget.

Szűz

Te vagy mindenki kedvenc tanácsadója, bárkinek remek ötletekkel szolgálsz arról, hogy hogyan kezelje a problémáit, néha jobb vagy ebben, mint a saját gondjaid megoldásában. Elemző látásmódodnak hála logikus, kézzelfogható tanácsokra számíthatnak tőled a barátaid.

Mérleg

Igazi tehetséged van hozzá, hogy összekovácsold az embereket, az a mottód, hogy a több mindig jobb. Egyszerűen szereted magad érdekes emberekkel körülvenni és gyakran te vagy a ragasztó a társaságban, de még a barátaidat sem mindig engeded közel magadhoz.

Skorpió

Igazi tüzes skorpió vagy, aki általában ezer fokon lángol és barátságaidra is a „mindent vagy semmit” elv a jellemző. Azok a barátok, akik bizonyították számodra, hogy megbízhatsz bennük, feltétel nélküli bizalmadra és szeretetedre számíthatnak, de ha valaki elárul, nem tudsz megbocsátani. 

Nyilas

Igazán értékeled a függetlenséged, az a fajta barát vagy, aki mindig benne van a vad éjszakákban, a hatalmas, felejthetetlen bulikban, amiket aztán évek múlva is felemlegettek. Miközben kivételes tehetséged van az ilyen közös emlékek alkotásában, tanácsadásban is kiváló vagy és kíváncsi személyiségedet mindig szívesen fordítod szeretett barátaid hasznára.

Olvastad már?  Beleptünk a Bakok időszakába – ezekre számíthatsz az elkövetkezendő hetekben

Bak

Ösztönzöd és motiválod a barátaid, mindig jobbra, többre, hiszen azt szeretnéd, ha te is és ők is sikeresek lennétek. Az a vágyad, hogy amikor elérsz a csúcsra, a barátaid vegyenek körül. Ambiciózus gondolkodásmódoddal inspirálod őket és a barátságot sosem veszed félvállról. 

Vízöntő

Bár előfordul, hogy a versenyszellem tör elő belőled, akkor is, ha barátaidról van szó, de az esetek többségében kedves vagy, aki szeret adni. A legtöbb ember vonzódik különösen nyugodt természetedhez, hiszen igazán könnyű veled barátkozni, még a nagyon introvertált embereknek is. 

Halak

Igazán mélyek az érzelmeid, így szinte úgy olvasol a barátaid lelkében, mint mások egy könyvben. A Halak jegy szülöttei a legkevésbé bíráskodó barátok, és bár előfordulhat, hogy a barátságaid hullámvölgybe kerülnek, ez nem jelenti azt, hogy ne törődnél többet a másikkal.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK