Ilyen vagy, ha Ikrek vagy – Az Ikrek jegyűek 5 negatív tulajdonsága

Ilyen vagy, ha Ikrek vagy – Az Ikrek jegyűek 5 negatív tulajdonsága

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ilyen vagy, ha Ikrek vagy – Az Ikrek jegyűek 5 negatív tulajdonsága

Bár egy ember jellemrajzának felállításánál az asztrológusnak nem elegendő pusztán az illető napjegyét ismernie, mégis a napjegy az, amely általában a legnagyobb mértékben képes befolyásolni az egyén személyiségét. Az „Ilyen vagy, ha…”-cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegy jó és rossz tulajdonságait egyaránt. Ha Ikrek vagy, ez az írás neked szól. Tarts velünk, és nézz szembe a negatív tulajdonságaiddal!

Felületes

Rendkívül sokoldalú és kíváncsi természetű vagy, mindig találsz magadnak valami új tevékenységet, amiben elmerülhetsz… ideig-óráig.

Sok mindenbe belekezdesz, de mindennek csak a felszínét kapargatod meg, sosem időzöl túl sokáig egy-egy témánál; a figyelmed hamar új elfoglaltságok felé terelődik.

Így ugyan szinte mindenhez hozzá tudsz szólni, például egy társaságban történő beszélgetés során, de egy témának sem leszel igazán szakértője.

Szétszórt

A krónikus stressz, a túlhajszoltság vagy a vitaminhiány könnyen okozhat szétszórtságot, de nálad valószínűleg más oka van e tulajdonság meglétének: Ikrek vagy, akit rendszertelen gondolkodásmód, felszínesség és figyelmetlenség jellemez.

Szeleburdiságod már-már bájos, könnyelmű természeted miatt azonban sok kellemetlenség érhet életed során.

Te vagy az, akinek soha nincs meg a kocsikulcsa, vagy aki hét közben háromszor is felhívja a fodrászát, hogy péntek délutánra, vagy szombat délelőttre jelentkezett-e be hozzá előző héten.

Kapkodó

Hajlamos vagy túlvállalni magad, ezért a napjaid általában kapkodással telnek.

Igyekszel mindenkinek a kedvére tenni, és te magad is szívesen sűrítesz be egyheti tennivalót huszonnégy órába, így aztán folyamatos rohanás az életed.

Ha éppen nem jössz valahonnan, akkor biztos, hogy mész valahová, de egyébként is ide-oda csapongsz a tennivalók között.

Gyakran előfordul, hogy egy-egy döntésedet nem gondolod át megfelelően, vagy hogy ész nélkül vágsz bele olyan dolgokba, amelyek gondos előkészítést igényelnének.

Pletykás

Az egyik fő erényed az őszinteség, ami azonban a te esetedben olykor bizony hátrányokkal is jár.

Nem tudod, és nem is akarod „tartani a szád”, amolyan igazi, „minden lében kanál”-típus vagy.

Őszintén elmondod a véleményedet bármikor, bárkiről, bárkinek, és ilyenkor nemcsak a saját gondolataidat osztod meg másokkal, hanem – akaratlanul is – mindent, ami az adott helyzettel, vagy személlyel kapcsolatban a tudomásodra jutott.

Meggyőzhetetlen

Ha te valamire azt mondod, hogy fekete, akkor ember legyen a talpán, aki meggyőz téged az ellenkezőjéről.

Akkor is elszántan ragaszkodsz a véleményedhez, ha egyértelműen látszik, hogy az nem helytálló. Neked akkor is „igazad van”, ha a szíved mélyén tudod, hogy nincs.

Nehezen viseled, ha valaki másképpen gondolkodik valamiről, mint te, ezért aztán mindent meg is teszel annak érdekében, hogy meggyőzd a másikat az igazadról; fordítva azonban erre semmi esély nincs.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást