Véletlenekkel próbál neked üzenni az univerzum? Figyeld a szinkronicitás jeleit!

Véletlenekkel próbál neked üzenni az univerzum? Figyeld a szinkronicitás jeleit!

Címlap / Életmód / Ezotéria / Véletlenekkel próbál neked üzenni az univerzum? Figyeld a szinkronicitás jeleit! / 2. oldal

A szinkronitás jelentése

Az üzenet pedig nagyon egyszerű. Minden alkalommal, amikor valami olyat tapasztalsz meg, amire úgy érzed, nem volt túl sok esély, az a szinkronitás eredménye: azt jelenti, hogy az életedben a helyes úton jársz, és épp a megfelelő helyen vagy. Még akkor is, amikor nehéz időszakon mész keresztül, épp szakítottak veled, vagy elvesztetted a munkádat. Ha képes vagy nyitott szemmel járni, és meglátni a szinkronitás jeleit, tudhatod, hogy ennek így kellett történnie.

Valójában ez egy visszaigazolás számodra; amikor egymás után sok olyan dolog történik veled, amire kevés volt az esély, az egyértelműen azt jelenti, hogy mindent jól csinálsz.

Még akkor is, ha most nem könnyű a helyzeted, és nem is tudod, hogyan lehetne jobb; amikor az univerzum valamilyen „véletlennel” üzen neked, az azt jelenti, hogy minden rendbe fog jönni.

GizemBDR/istockphoto.com

A szinkronitás életünk térképe, és tekinthetünk rá úgy, mint megmagyarázhatatlan véletlenekre, vagy lehetőségként arra, hogy megtaláljuk életünk értelmét. Megesik, hogy nem látjuk azonnal, egyes dolgok miért történtek úgy, ahogy, de hidd el, ha hónapokkal később leülsz, és átgondolod a történteket, meg fogod érteni, miért kellett ott lenned, ahol épp voltál. Hiszen minden okkal történik!

Lehet, hogy fájdalmas volt számodra a szakítás egy évvel ezelőtt, de emiatt kezdtél el egy másik munkahelyen dolgozni. Itt ismerted meg az egyik legjobb barátnődet, aki végül bemutatott a mostani párodnak. Akkor még nem tudtad, mi miért történik, de visszatekintve nem is lehetnél hálásabb az univerzumnak ezért!

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást