Így hordjuk idén a piercinget – A legmenőbb trendek, amiket bevállalnánk

Így hordjuk idén a piercinget – A legmenőbb trendek, amiket bevállalnánk

Címlap / Stílus / Test / Így hordjuk idén a piercinget – A legmenőbb trendek, amiket bevállalnánk

A piercing ma már egyáltalán nem számít olyan tabunak, mint néhány éve, egyre több az olyan munkahely, ahol bőven beleférnek a testékszerek, de a viseletük azért még mindig vagány és bevállalós egyéniséget sejtet.

Mutatjuk, idén milyen testékszerektől őrülünk majd meg!

Ékszerek a fülben

A több fülbevaló viselése még a formálisabb munkahelyeken is beleférhet a dress code-ba, így ha szeretnél egy kis vagányságot csempészni a megjelenésedbe, ez a megoldás a kedvedre való lehet.

A több, egymás fölött hordott fülbevaló esetében most a minimalizmus a trend, azonos anyagból készült, finoman megmunkált, de egyszerű kialakítású ékszerekkel érheted el a legsikkesebb hatást.

 

Ajakpiercing

Az ajakpiercingek ismét divatba jöttek, bár soha el sem tűntek igazán.

A néhány éve hódító, az ajkak oldalsó részébe helyezett, leheletvékony karikák helyett most egyre több modellen és influenszeren látni az ajkak közepében viselt, vastagabb, de lapított, kicsit szögletes kialakítású ékszert, amit minimális natúrsminkkel viselnek, kiemelve így a piercing és a természetes szépség kontrasztját.

Az erős, dark smink, ami korábban szinte kötelező volt az ilyen ékszerekhez, most kicsit háttérbe szorul, de persze ez sem áll rosszul továbbra sem ehhez a kiegészítőhöz.

 

Alig észrevehető orrkarika

Az orrba helyezhető piercingek talán soha korábban nem voltak olyan népszerűek, mint mostanában, de a kis kövek vagy minták helyett most a karikák, azok közül is az egészen vékony ékszerek vannak divatban.

A legtrendibb piercingek éppen csak körülölelik az orrot, ezüst vagy természetes fémszínűek és első pillantásra szinte nem is lehet észrevenni őket, annyira leheletfinomak.

 

Szeptum karika

A szeptumba helyezhető karikák néhány éve eltüntethetetlenek a divatpalettáról, most elsősorban a patkó formájú, akár színes, kicsit a ’90-es évek divatját megidéző ékszerek élik reneszánszukat.

Úgy tűnik, idén a csillogó és nőiesebb darabok helyett a vagányabb grunge vonal kerül előtérbe.

 

Ujj piercing

Az ujj felső részébe helyezhető piercingek most olyannyira divatosak, hogy sokan még jegygyűrű helyett is ezeket választják.

Vannak színes köves darabok is, de a legnépszerűbbek a fehér vagy áttetsző kristályok, férfiak pedig – ha páros piercing készülne – előszeretettel választják a tisztán fémből készült darabokat.

 

Surface/felszíni piercing

A bőr tetejére ültetett piercingek közül a kulcscsont alá helyezett ékszerek lesznek még nagyon divatosak, mivel a szép kulcscsont most egyébként is az előtérbe került szexszimbólumok közé tartozik.

Fontos tudni, hogy a felszíni piercingek esetében különösen fontos, hogy profi szalonban végeztesd a beültetést, mert ezeknél valamivel nagyobb az esély a gyulladásra és hosszabb a gyógyulási idő, ráadásul kevésbé tartós is lesz az eredmény, ha nem olyan végzi a szúrást, aki igazán tudja, hogy mit csinál.

 

Híd piercing

A hír piercing vagy bridge piercing az orrnyereg átszúrt bőrébe kerül.

Az ajakpiercinghez hasonlóan most feltűnőbb ékszerrel és minimál, natúr sminkkel lesz igazán divatos, kiemelve a természetes szépséget és teret engedve a piercingnek, hogy aláhúzza a vagány, bevállalós stílust.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást