Egy igaz szerelmi történet

Egy igaz szerelmi történet

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Egy igaz szerelmi történet

Az internet valóban képes összehozni két embert. Így történt ez akkor is, amikor az internet még alig jelent meg hazánkban.

Akkoriban a szegedi József Attila Tudományegyetem angol szakán dolgoztam, így hozzáférésem volt az internethez. Már rég használtam az IRC-t, de abban az időben valaki váratlanul beköszönt ezekkel a szavakkal: „Szia, te szép lány!” Erre én azt válaszoltam: „Honnan tudod, hogy szép lány vagyok?”

Tehát, találkoztam ezzel a fiúval az interneten. Budapesti lakos volt és az ELTE matematika szakán tanult. Ő más volt, mint a többi srác a netről. Már nagyon elegem volt, hogy egyikükkel se tudtam egy normális beszélgetést végig vinni. Vele nagyon sokat beszélgettem és nyílvánvalóvá vált, hogy nagyon sok dologban hasonlítunk. Ahogy a napok és a hetek teltek, egyre nagyobb hatással voltunk egymásra. Szinte minden nap chateltünk, ha ez nem sikerült, akkor e-maileztünk. Gyakran előfordult, hogy ugyanarra a dologra gondoltunk, ugyanazt a kötődést éreztük és azt, hogy fontosak vagyunk a másiknak.

Természetesen, egy idő után fotókat cseréltünk és mindkettőnknek tetszett a másik. Néha telefonon is beszéltünk, következő lépésként pedig úgy gondoltuk a helyzet megérett a találkozásra. A virtuális találkozásunk után egy hónappal Budapestre utaztam, ahol már várt is a Nyugati pályaudvaron. Ez volt az első alkalom, hogy személyesen találkoztunk, ezért mindketten rettentően idegesek voltunk. Az első találkozás mégse volt kiábrándító, ellenkezőleg! Nagyon kedveltem őt és úgy tűnt ez kölcsönös. Nagyon hideg volt azon a napon, a rózsa amit adott megfagyott a kezemben, de nem számított, mert annyira lenyűgözött a másik. Egész nap barangoltunk a Margit-szigeten. Nagyon jól éreztük magunkat együtt, annyira jól, hogy majdnem lekéstem az esti vonatot.

Egyikünk sem kételkedett abban, hogy legyen-e folytatás. A következő héten már több volt, mint a megszokott beszélgetés, a következő héten pedig ő jött hozzám Szegedre. Azután minden hétvégén találkozunk. Szerelmünk minden nappal egyre növekedett, és rövid időn belül már közös jövőnket terveztük.

Hat hónappal később eljegyeztük egymást és a következő évben, 1996-ban összeházasodtunk. Budapestre költöztem, azóta itt élünk és imádjuk egymást.

Nem bántunk meg semmit. Minden internetes párnak kívánok hasonló örömöt és boldogságot, amilyenben még mindig részünk van!

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!