Idén a Budapest Kongresszusi Központban varázsolja el a nézőket az MVM ZENERGIA

Idén a Budapest Kongresszusi Központban varázsolja el a nézőket az MVM ZENERGIA

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Idén a Budapest Kongresszusi Központban varázsolja el a nézőket az MVM ZENERGIA

z MVM hatodik alkalommal kelti életre az MVM ZENERGIA című nagyszabású szabadtéri koncertjét 2021. augusztus 28-án, szombaton 20:00 órától, amelyet várható esős, hűvös időjárás miatt az előre meghirdetett esőhelyen, a Budapest Kongresszusi Központban vagy akár online, az otthonuk kényelméből is élvezhetnek a nézők. (X)

AAz idei koncerten öt zenei műfaj is megjelenik, így mindenki megtalálhatja a számára kedves dallamokat. Az MVM ezúttal is a teljes jegybevételt jótékony célra ajánlja fel.

Legutóbb 2019-ben élvezhettük az MVM ZENERGIA utánozhatatlan hangzás- és látványvilágát szabadtéren, idén ismét lehetőségünk nyílik átélni ezt az élményt. 

Az idei MVM ZENERGIA zenei repertoárja sokszínűbb, mint valaha, ezúttal a legismertebb magyar zeneművészek 6 kiválósága csillogtatja meg virtuozitását. A 14 darab során mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb etűdöt, hisz a klasszikus zene, könnyűzene, jazz, világzene és népzene világából jól ismert művek csendülnek fel. Mindezt olyan átiratokban, hangszereken és előadókkal, amelyeket korábban még sosem hallhatott a közönség.

A nagyszabású szabadtéri koncert élő zenei műsorát a Bazilikára vetített fényfestés teszi még emlékezetesebbé. 

Az este során fellép a legelismertebb magyar zeneművészek közül: 

  • Balázs János (zongora), 
  • Balogh Kálmán (cimbalom), 
  • Lajkó Félix (hegedű), 
  • Szakcsi Lakatos Béla (zongora), 
  • Szentpáli Roland (tuba),
  • Tompos Kátya (ének). 

Műsorvezető: Bősze Ádám 

A különleges kulturális programra limitált számban és elővételben 3000 Ft-os támogatói ülőjegyek kaphatók. Idén az eseményt online is közvetítik, az élő közvetítés megtekintéséhez 1500 Ft-os támogatói jegyek vásárolhatók elővételben.  

Az MVM a jegyeladásból befolyt teljes összeget idén is jótékony célra ajánlja fel. Az érdeklődők augusztus 28-ig szavazhatnak az mvmzenergia.hu weboldalon, hogy az MVM mely szervezetet támogassa a koncert bevételével. A szavazásban idén a Cantemus Közhasznú Alapítvány, a Budapesti Hidroterápiás Rehabilitációs Gimnasztika Alapítvány és a Szikra Tehetséggondozó Egyesület vesz részt. 

A koncert esőhelyszíne a Budapest Kongresszusi Központ, ha pedig járványveszély vagy egyéb okból jogszabályi rendelkezés megköveteli, úgy kizárólag online közvetítés formájában kerül sor a koncertre és a helyszíni jegyeket visszaváltják. 

További információk, jegyvásárlás és szavazás az mvmzenergia.hu oldalon.

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!