5 idegesítő mondat, amit minden szingli megkap legalább egyszer

5 idegesítő mondat, amit minden szingli megkap legalább egyszer

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5 idegesítő mondat, amit minden szingli megkap legalább egyszer

A nagy családi eseményekről nem is beszélve, amikor az összes rokon arra kíváncsi, miért nincs még pasid, vagy még jobb, vőlegényed? Összegyűjtöttük, milyen bosszantó kommentekkel, kérdésekkel találhatja szembe magát az, akinek már régóta nincs párja.

“Randizol most valakivel? Miért nem?”

A Szex és New York című sorozatban a lányok mindig épp randiztak valakivel, de a való életben nem ilyen izgalmas egy szingli lány élete. A munka mellett elég nehéz ismerkedni, a barátnőink nem érnek rá folyton bulizni (pláne, ha épp pandémia van), az utcán pedig ritkán futunk össze szimpatikus férfiakkal, akik még le is szólítanak minket. Szóval, lényegében ezért nem randizunk most senkivel.

“Hogy-hogy nincs barátod?”

A klasszikus kérdés, ami úgy tűnik, sosem megy ki a divatból. Tegye fel az az egyedülálló nő a kezét, aki ezt a mondatot még ne hallotta volna legalább ezerszer! Valószínűleg nem sok kar lendült most a magasba.

Igazából erre nem is létezik jó válasz, hiszen eláruljuk: fogalmunk sincs, miért nincs pasink. Egyszerűen csak nem találkoztunk olyan személlyel, akivel összekötnénk az életünket, és inkább vagyunk egyedül, mint egy rossz kapcsolatban.

“Ne aggódj, megtalál a szerelem, ha nem keresed”

Ezzel csak az a gond, hogy addig nem is aggódtunk, amíg nem mondták, hogy ne tegyük. Az esetek többségében nyugodtak vagyunk, éljük az életünket, programokat szervezünk a barátainkkal, és boldogok vagyunk.

Az egyetlen alkalom, amikor kicsit elkeseredünk a párkapcsolat hiánya miatt, az, amikor az ismerőseink sajnálva mondják, hogy úgyis találkozunk majd valakivel. Mi ebben 100%-ig biztosak vagyunk, csak azt nem tudjuk, mikor.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást