Húsvéti huncutkodás: vibrál a szerelem a levegőben, és valami más is…

Húsvéti huncutkodás: vibrál a szerelem a levegőben, és valami más is…

Címlap / Szerelem / Szex / Húsvéti huncutkodás: vibrál a szerelem a levegőben, és valami más is…

Az élő nyúl vásárlásától mindenkit óva intenék, hiszen ezek a szegény kis állatok többnyire megunva és elhanyagolva végzik húsvét után néhány héttel, ellenben a FEELZTOYS Mister bunny – vízálló, mini masszírozó vibrátor szett nem kér enni, jól elvan a szekrényben, és azt is garantálom, hogy akár még karácsonykor is meglepetést és örömet fog okozni, elvégre, amennyire tapasztalom, az orgazmust nem igazén szokták megunni az emberek.

Nekem mindig tetszenek azok a szexjátékok, amelyek kicsit tényleg úgy is néznek ki, mint egy játékszer, mert ezek emlékeztetnek arra, hogy egy ilyen örömszerző lehet nagyon is finom, nőies és tényleg csak az a célja, hogy egy kis frissességet hozzon a hálószobába – vagy éppen a fürdőkádba, de erről majd később.

Ezért is örültem annyira, hogy maga a szett kimondottan kis elegáns, van benne egy masszírozó vibrátor, és ehhez kettő, cserélhető fej (egy gömb alakú, egy nyuszi formájú) és egy cipzáras neszesszer, amiben ezt az egészet tárolni lehet, amikor éppen nincsen használatban a ketyere.

Ami rögtön megtetszett, az a kellemes, bársonyos bevonat, amitől ha nem is annyira, mint egy igazi nyuszi, de tényleg pihe-puha az egész vibrátor, ez pedig tökéletes eszközzé teszi a huncutkodós, finom előjátékhoz. De még mielőtt valaki azt gondolná, hogy Mister bunny csak ennyit tud, gyorsan hozzáteszem:a 10 rezgésmóddal az izgató kellemesen piszmogó csiklómasszírozóból pillanatok alatt vérnyúllá változtatható, így tényleg csak a fantázia szab határt annak, hogy ki hol, mire és milyen erősséggel szeretné használni az eszközt. Nekem itt most jobban tetszettek az alacsonyabb fokozatok, és az, hogy az alap vibrátor kialakításával tényleg arra buzdít, hogy ne rontsunk ajtóstul a házba, hanem apró nyusziugrásokban haladjunk az izgalom felé, nyugodtan lehet masszírozni a megfáradt nyak és váll izmait, és ha a feszültséget már kimasszíroztuk magunkból, vagy párunkból, akkor az ellazulás után továbbléphetünk a következő szintre, akár valamelyik különleges kialakítású fejjel felfegyverkezve.

Én most az ünnepi hangulatra való tekintettel a nyuszis fejjel kezdtem, és be kell vallanom, soha többé nem fogok ugyanúgy nézni egyetlen tapsifülesre sem, hiszen gyorsan nyilvánvalóvá vált, hogy a két nyuszifül közé remekül beilleszkednek a dolgok, amiknek érdemes beilleszkednie egy izgatóba.

Külön pozitívum, hogy ez a nyuszi a víztől sem ijed meg, így egyrészt a tisztítása is egyszerű, másrészt a zuhany alatt, vagy a kádban is használható, ami nálam személy szerint alapkövetelmény, ha ilyen jellegű kütyükről van szó. Az biztos, hogy új, kedvenc, rózsaszín nyuszimat sokkal szívesebben viszem majd magammal a kádba játszani, mint egy gumikacsát.

A FEELZTOYS Mister bunny vibrátor szettet a vagyaim.hu szexshopból szerezheted be!

Kapcsolódó cikkek
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást